Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogy pasiztok?
odajött lesmárolt, beszéltünk 2 mondatot, másnap felhívott és azóta is együtt vagyunk...:D
21/F
Hazafelé haverom haverjával mentem és így ismertem meg, aztán többször láttam mert közel lakunk, egyik buliban táncoltunk és megmondtam neki, hogy nagyon tetszik. Később vártam, hogy megszólítson, de mindig a bnőimmel mentem haza, végül két hét után sikerült kettesben lenni és akkor elhívott randizni és beszéltünk egy csomót teljesen odavagyok érte és ő is szeret.
17L
Hááát...megmondom őszintén, lehet, hogy ez csak nekem fáj, de rohadt szarul esik, hogy mindenki "buliban részegen smártunk, aztán másnap felhívott"...
Én spec barátnőmért küzdöttem. 2-3 alkalommal kimentünk a strandra, csak kettesben, a családommal összevesztem, hogy találkozzak vele, koplaltam, spóroltam a reggeli pénzemmel, hogy virágot, csokit tudjak a randikra vinni, a strandon meghívtam hot dogra, üdítőre, bókoltam, stb...
Azt hiszem, én udvaroltam. Manapság már miért nem képesek erre az emberek?
Ja, 20/F, és 3,5 éve együtt vagyunk azóta is.
hát nekem amikor megtetszett egy srác próbáltam a társaságába kerülni.. például szüleim eltiltottak a focitól mert táncolok és ne sérüljek le... (-.-") de amint megtudtam hogy ez a srác is jár oda a tiltás ellenére eljártam. igez párszor agyrázkódásom is volt elméletileg de szüleimnek egy szót sem szóltam. egyre többet találkozgattunk de csak kb. fél év után kérdeztem meg hogy mit gondol rólam... és most 2hónapja vagyunk együtt
14/L
Hát én netről... :S
Ciki nem ciki, engem soha az életben még senki sem szólított le. :(
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!