Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ti hogyan pasiztok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogyan pasiztok?

Figyelt kérdés

csak kíváncsi vagyok, hogy másoknak mik a módszereik :)

értelmes válaszokat várok!

2010. júl. 25. 16:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
nem szoktam pasizni, de ha vki bepróbálkozik, és nekem is tetszik, akkor poénkodok, meg nevetgélek, meg beszélgetünk, ilyesmi.. de én sose szoktam ugy odamenni hozzájuk :)
2010. júl. 25. 16:55
 2/20 anonim ***** válasza:
ha tetszik egy srác sokat mosolygok rá,igyekszem megismerni,beszélgetni vele,nevetni,magamat adni. semmi extra
2010. júl. 25. 16:57
 3/20 anonim ***** válasza:
33%
Sehogy, ők csak várnak, kell nekik pasi de tenni már nem tesznek érte semmit, aztán ha nincs pasijuk sírnak.
2010. júl. 25. 16:58
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Én sem szoktam,csak ritkán,ha önbizalom hiányban szenvedek!:D

Egyébként meg úgy,hogy a szórakozó helyen kinézek egy srácot,aki tetszik,oda megyek hozzá,nyújtom a kezem,kezet fogok vele,és közben a fülébe súgom,hogy:Szia,xy vagyok!Utána szemébe nézek,mosoly,és arébb megyek kicsit,de úgy,hogy megtaláljon ha akar!:DOnnantól már rajta áll,tudja,hogy bejön nekem,ha akar lép,ha nem,akkor nem!:)

2010. júl. 25. 17:00
 5/20 anonim ***** válasza:
45%
16 : 58 -- már bocs, de sose szerettem a rámászós k.rvákat.. ezért nem mászok én se rá senkire. nehogy már felcserélődjenek a szerepek, mindig tudni kell, h ki a vadász, és ki a vad. amugy meg ne gondold, h a pasik nem sirnak, h nincs csajuk..
2010. júl. 25. 17:01
 6/20 anonim ***** válasza:
41%

17:01

Ez aztán nagy szerep, húúú:D ha annyira színészkedni akarsz menj a színházba.

Én azt utálom, hogy a nők semmit nem tesznek azért hogy legyen pasijuk, csak ülnek és néznek, várnak, tehát 0 energia befektetéssel sokat akarnak elérni.Ha nekem kell valami/valaki azért teszek is!

2010. júl. 25. 17:04
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
16 58 nak igaza van
2010. júl. 25. 17:04
 8/20 anonim ***** válasza:
40%

kedves 16:58

már miért a lány kéne keressen magának?van aki ezt teszi,de a nagytöbbség meghadja a kezdeményezést a fiúknak és ez szerintem így van rendben!!!amúgy pasik is sírnak h kell nekik baránő,de tenni nem tesznek semmit.

2010. júl. 25. 17:05
 9/20 A kérdező kommentje:
oké, de nem itt kell vitázni...
2010. júl. 25. 17:06
 10/20 anonim ***** válasza:
képzeld el, szinészkedek, igaz, h egyelőre amatőrként, de akkor is.. mekkora beszólás volt, azta.. :) nem azt mondtam, h én nem csinalok semmit, de nem fogok erősködni, meg rámászni a pasira.. még jó, h azt nem mondod, h hivjam meg a pasit 1 italra. és megintcsak ismétlem magam.. a fiuk is sirnak, h nincs csajuk, holott, csak gyávák kezdeményezni.
2010. júl. 25. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!