Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok hozzám illő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok hozzám illő férfit? Mit tehetnék ez ügyben.

Figyelt kérdés
Annyira rossz hogy csinos vagyok,fiatal,kedves,intelligens (jó tudom hogy nem vagyok tökéletes)de egyszerűen nem találok hozzám külsőleg/belsőleg is illő férfit.Sokszor volt hogy megpróbáltam olyanokkal is akik nem tetszettek külsőre v. belsőre de egyszerűen vagy nem tudtam hozzájuk vonzódni,vagy rosszul éreztem magam velük.Mit tegyek segítsetek!
2011. máj. 29. 18:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

majd eljön a te időd is.

Már nem vagy nagyon fiatal egy kapcsolathoz, a fiúk is biztos, hogy észre vettek, csak még nem találtak lehetőséget arra, hogy odamenjenek hozzád.

2011. máj. 29. 18:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Ajj nem kell félreérteni nem az igazira pályázok!Csak valakire akivel jól érzem magam és vonzódok is hozzá (és viszont)
2011. máj. 29. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Ok, szóval, egészen pontosan milyen férfiva is vágysz?
2011. máj. 29. 18:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Egészen pontosan...hát külsőre jóformán mindegy,csak ne legyen ápolatlan és igénytelen.Belsőre meg inkább az érzelmesebb és visszahúzódóbb fajtákkal jövök ki.
2011. máj. 29. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:

A visszahúzódósabb fajta ritkán fog odamenni hozzád udvarolni.

Az utcán, bandákban meg nem fogsz ilyen férfit találni.

2011. máj. 29. 18:32
 16/20 A kérdező kommentje:
:D ez nagyon jó!De akkor azt mondd meg hol?
2011. máj. 29. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
A visszahúzódó bátortalan srácok általában a net előtt gubbasztanak,tedd fel magad társ keresőre,hátha ott megismerkedel valakivel
2011. máj. 29. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

HMMM érdekes... velem is ez van, és én már mindent megpróbáltam. 18 éves koromig nem is akartam pasit. Elvoltam a sulival meg a barátnőimmel, aztán már miután minden barátnőmnek lett valakije, elballagtunk, mindenki ment másfelé, én meg szépen itt maradtam pasi, és barátnők nélkül. Utána plátói szerelembe estem egy srác iránt, ez iszonyat nagy hiba volt, ebből 2 év után sikerült kilábalnom. Közben össze akartak hozni valakivel, de miután más iránt epekedtem elhajtottam, meg a srác fiatalabb is volt, amit elvből nem tartottam volna szerencsésnek (mára már nem gondolom feltétlen így). Bepróbálkoztam egy pasinál ő már felnőtt férfi volt, elhajtott, bár nem is szerettem, csak tetszett, szóval még szerencsésnek is mondhatom magam. Most pár hónapja megtetszett egy pasi, ezzel nem is lett volna gond, sosem tudta volna meg senki, ő sem. DE udvarolgatott nekem valaki, aki nem jött be, nem csak külsőre, belsőre sem. Elmondtam valakinek, hogy más tetszik, erre megtudta, most meg nagy ívben kerül engem. Nem hinném, hogy jó ötlet csak tétlenül várni, tenni kell, a dolgok elébe kell menni. Én nem kerestem 18 évig nem is lett. Utána akartam, de nem tettem semmit, nem is lett. Most tettem, most sem lett, de legalább én megpróbáltam, jelenleg a társkereső oldalakon gondolkodom, hogy bevállaljam-e. Tudom így látatlanba nem hihető, de a külsőmmel semmi gond, és szerintem a gondolkodásommal sem, az egyetlen fura dolog talán, hogy vannak emberek, akiknek a kelletlen poénjain könnyen megsértődök, furin reagálom le ezeket, persze tudom még bizonyára több hibám is van, nem vagyok tökéletes én sem, de nem vagyok rosszabb másoknál mégsem volt soha pasim. Te még tényleg fiatal vagy, barátokon keresztül próbálj ismerkedni, és ne keseredj el, jön a nyár és vele együtt talán a szerelem is!:)

21/L

2011. máj. 29. 18:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen, pl. internetes társkeresőn.

Csak attól tartok, hogy ha te az utcán, bandákban találod meg az örömödet, akkor meg az ilyen férfi értékrendje és lelkivilága nem fog neked bejönni.

2011. máj. 29. 18:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Ja utolsó lehet hogy igazad van,csak abból indultam ki hogy ha én is megfordulok ilyen helyeken akkor a hozzám hasonlók is talán...
2011. máj. 30. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!