Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy viszonyúl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy viszonyúl hozzám? Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác,tetszik nekem,eléggé,szoktunk esténként beszélni skypon,de általába én szoktam kezdeni,de elég ó beszélgetés lessz mindig belőle.Egy faluba lakunk,és egy suliba is jártunk,azért múlt idő mert már leballagott.Általába elég jól elvoltunk,hülyültünk,megminden,csak az a baj h sztem egy nálla idősebb csaj tetszik neki,volt a disco és ott is őt hivta el táncolni,de ugy éjfélfelé nemtudom mi ütött belém és oda mentem hozzájuk ott táncoltam elhuztam táncolni,rögtön jött is,nem mondta azt h nem,mondtam neki h:"én kedvellek,te kedvelsz?"(igy vissza gondolva nagyon égő),erre azt mondta ja,és mindig mosolygott ha ránéztem,csak az van h tök részeg volt,de emlékszik mindene.Lehet nem mondott igazat azért mert részg volt,mind1.Szerintetek hogy viszonyul hozzám,tetszhetek neki???
2011. máj. 29. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan tetszel neki és ha az az idősebb csaj nincs, vagy nem jön össze, akkor lehet esélyed. Próbálkozz. De csak akkor, ha nincs neki más partnere.
2011. máj. 29. 15:39
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi,nincs csaja,csak fura h malátot,de nem szólt hozzám,a haverjaival volt,de nem volt alkalmunk beszélni,de azt szerintetek nem égő,h megkérdezted kedvel-é???
2011. máj. 29. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Sőt! Jól tetted!
2011. máj. 29. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is,de a barátnőim szerint nem jól tettem,mert tálcán kináltam fel magam!
2011. máj. 29. 20:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Jah és azt mondták látták őket smárolni,azt a csajt,meg a pasit aki tetszik nekem,meg sztem szerelmes a csajba,kész akkor már nincs esélyem????
2011. máj. 31. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Haat szerintem csak tetszesz neki egy kicsit ..de az is meglehet hogy az idosebb csajt jobban kedveli mert o ereteeebb es tudja hogy mi mibol all..de szerintem azert van esejed nalla
2011. máj. 31. 23:30
 7/7 anonim válasza:
Tetxel neki csak ne nyomulj annyira xtem!!!!!!!!!!!
2011. jún. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!