Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan adjam le a jelzést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam le a jelzést?

Figyelt kérdés
Új munkahelyem van, egy étterem. Nagyon bejön a szállító fiú és valahogy szeretnék közeledni. Eddig egyszer láttam, árut hozott és pakolászott. Szerintetek hogyan kéne kezdeni? (L/19)
2011. máj. 28. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Dicsérd meg valamiért, mosolyogj, érintsd meg a vállát/karját, ha a közelébe kerülsz.

Ha meglátod, hogy éppen viszi be az árut, mondhatod, hogy "ú, biztos nehéz lehet" (vagy valami értelmesebbet), aztán erre válaszolni fog.

Legközelebb már kényelmesebb lesz, mert már volt egy pici beszélgetés, így egyre több és több lehet.

Mindeközben ne feledkezz meg a testbeszédről (szemkontaktus, mosoly, miegymás). Le fog esni előbb-utóbb :)

Sok sikert!

F

2011. máj. 28. 23:51
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi:)

amúgy tényleg nehéz lehet, nem véletlenül olyan izmos:))))

2011. máj. 28. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Na tessék, már van is egy komplett sorod hozzá :) Az ilyeneket nem szabad visszafogni, akkor hamar eljut az agyáig az információ :)

2011. máj. 29. 00:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó csak nem akarok túl nyomulósnak tűnni...alapvetően szeretem, ha a férfi kezdeményez. Nem vagyok félős, de nem akarom h úgy tűnjön, hogy rámászok vagy ilyesmi...
2011. máj. 29. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:

még mindig én

igen, figyelni kell, nehogy átess a ló másik oldalára. viszont sok férfi nem mer lépni, ha nem érez elég jelet.

úgy szól a fáma, hogy a férfi lép először. nos. ez szerintem csak annyiban igaz, hogy ő mondja ki először konkrétan. viszont a nő küldi a jeleket először. majdnem minden esetben.

2011. máj. 29. 00:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot:( rajta leszek az ügyön...
2011. máj. 29. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!