Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most hogy reagáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most hogy reagáltok arra, ha valakit szerelemet vall?

Figyelt kérdés
Olvastam már itt mindent, hogy nem szabad elmondani, mert ezzel elüldözzük az illetőt, de olyat is olvastam, hogy sokra értékelik a lányok, ha nyíltan elmondják nekik. Most akkor mi van? És azt kérlek ne írjátok, hogy az a legjobb, ha elhív xy vkit vhova, mert az egyenéő azzal, hogy elmondja neki. Akkor meg miért ne mondaná? =)
2011. máj. 27. 18:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyszer egy 2 évnél fiatalabb fiú szerelmet vallott, én nem reagáltam erre, csak annyit, hogy én is kedvelem őt, mint barátot. Örült ő is ennek. A szeretet az szeretet
2011. máj. 27. 20:31
 12/20 anonim ***** válasza:
fúú, hát azt inkább ne... kedvesen megmondanám, hogy bocsesz,de nem jössz be, ha meg tetszik akkor rettentően örülnék, de mindkettő irtó ciki.. Hívjon el moziba, és akár ott fogja meg a kezem, vagy akármi, de nyíltan így először ne mondja ki... aztán később mondhatja, de... szóval ez így kínos...
2011. máj. 27. 23:12
 13/20 A kérdező kommentje:
És az is kínos, ha azt mondom, hogy pl.: Szia, bla,bla, tetszel, bla,bla, nincs kedved eljönni vhova? Tehát mondjuk pár mondatban elmondom neki, hogy tetszik, aztán elhívom. Ez is kínos lenne, vagy inkább bók?
2011. máj. 27. 23:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez bók, legyél vagány és mond nyugodtan, hogy tetszik
2011. máj. 28. 14:52
 15/20 anonim ***** válasza:
hát én nem vagyok az a típusú lány aki " értékeli" jo nincs vele bajom de szerintem egy olyan gesztus vagy akármi többet mondd minden szónál ( mercii:D:D:D) De annál roszabb nincs mikor msnen vallanak szerelmet.. :P 15/L
2011. máj. 29. 21:36
 16/20 anonim ***** válasza:
akármennyire sem vagyok romantikus típus, de ha az akit szeretek elém állna és bevallaná az érzéseit én lennék a világ legboldogabb embere (még akkor is ha nagyon nyálasra sikerülne). ;)
2011. máj. 29. 21:42
 17/20 anonim ***** válasza:
hányni szoktam
2011. máj. 30. 15:36
 18/20 anonim válasza:
hát én nagyra értékelném ha valaki bevallaná. az bátorságra vall, és a lányok ilyen dolgokban néha félénkek. aztán lesz ami lesz. vagy neki is tetszel, vagy csak barátok. :):)
2011. máj. 30. 15:41
 19/20 anonim ***** válasza:
azz sokmindentől függ. pl nekem van egy fiúhaverom, akiért odavagyok, de neki van bnője...viszont ha szerelmet vallana repülnék hozzá :D ha egy olyan fiú vallana akivel semmilyen kapcsolatom sincs, az kicsit fura lenne és ha bejön a srác, akkorsem biztos,h jól fogadnám. ha már alapból nem érdekled a csajt akkor ezzel szintúgy nem fogod, csak utálni fog. nemtudom na :D a lány érzéseit kell vhogy megtudnod :D
2011. jún. 1. 18:57
 20/20 A kérdező kommentje:
De miért utálna ezért? T.T Mindent megtennék érte
2011. jún. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!