Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Kínosnak éreznétek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kínosnak éreznétek ezt?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jó barátok vagytok, de te csak barátként tekintesz rá, viszont ő nagyon rég óta szerelmes beléd. Mit szólnál, ha az a lány kérlelne, hogy menj el vele vásárolni, meg moziba, mert nem akar egyedül, és nincs senki, aki elmenne vele szívesen? Te elmennél, ha arról van szó? Kínosnak éreznéd? És mit szólnál ahhoz, ha utána ráadásul el is hívna hozzájuk "hülyülni", mert nincsenek otthon a szülei?
2011. máj. 27. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Barátságból megdugnám. Nem lenne kínos, sőt.
2011. máj. 27. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Hehe.
2011. máj. 27. 17:37
 3/7 Fuuton ***** válasza:
Ha jól néz ki a lány, ad magára, és belsőleg se közömbös,. akkor szívesen elmennék vele, de ha csúnya, vagy ilyesmi, akkor nem igazán.
2011. máj. 27. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Én elmennék vele. Nem lesz semmi baj abból, ha elkíséred. Meg ki tudja, lehet hogy az alatt az idő alatt te is jobban megkedveled ;)
2011. máj. 27. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
amíg én is hittem a "fiú-lány barátságban" akkor egyáltalán nem volt kínos elmenni a csajjal sehova, bár ő nem volt szerelmes belém, de nagyon jól éreztük magunkat egymással, nagyon sok helyre együtt jártunk, egyikünknek sem volt furcsa... 19F
2011. máj. 27. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát én nem mennék el vele moziba/vásárolni. Egy kisebb vitánál meg leverné a balhét hogy miért kell hülyíteni?

Ha meg áthív "hülyülni" tuti nem hülyülni szeretne,és ha történne is valami köztetek de mégis csak Nemet mondanál neki a járásra,bisztos hisztis lenne ;) Eléggé kínos .. :SS De nemigaz,hogy ezt egy lány nem érzi kínosnak :|| 14/L

2011. máj. 27. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi, hiszen csak hülyülni fogtok :)
2011. máj. 29. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!