Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felhívnám az nagyon gáz lenne? 17/L
Figyelt kérdés
tegnap megismertem egy srácot nagyon részegek voltunk stb néha aludtam de nem történt semmi olyasmi. neki az egész nyilván semmi és csak azért mondta h bejövök neki meg ilyesmik mert részeg volt de nekem viszont tényleg bejön:(. most mit csináljak felhívjam? (msn nem jo m nem tudom a címét csak 1 telszámom van).2011. máj. 26. 21:41
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom mi sül ki belőle, de szoritok:) hívd fel:)
3/9 anonim válasza:
Már miért lenne gáz?
Hívd fel nyugodtan.
4/9 A kérdező kommentje:
hát köszi, akk lehet:). de rosszul írtam nem néha aludtam hanem nála aludtam:P de nem feküdtünk le^^(legalábbis nagyon nagyon remélem).
2011. máj. 26. 21:47
5/9 anonim válasza:
Ez azért korrekt! Minden második kérdés írója azt írja, hogy megismerkedett részegen! Ebben az országban alkoholisták a fiatalok?
6/9 anonim válasza:
Hasonló szituban vagyok: szombaton megismerkedtem egy fiúval (ő 20, én 18 vagyok). Józanok voltunk, számot cseréltünk, majd mikor hazajöttem, egy idegen számról hívott, hogy "barátnőm számát szeretné elkérni a haverjának". Mondtam, hogy a barátnőm megkérdezése nélkül nem adom meg, ő ezt nyugtázta, majd mondta, hogy legalább már biztos, hogy nem kamuszámot adtam meg. (Többször is mondta, hogy biztos másnak a számát adom meg, meg nem is az enyém.) Azóta nem jelentkezett. Gondolkodtam, hogy felhívom, mert nincs pénz a kártyáján, de félek hogy nem is akar hívni, mert szombaton is megoldotta valahogy, csak tudna küldeni egy sms-t, vagy bármi. Barátnőm (kicsit kocka) azt mondta, jelöljem be facebookon (-.-), de ott sem mertem, mert mi van, ha tényleg nem akar keresni? :D Szóval szerintem ha nem is hívod, legalább egy sms-t írj, nekem meg segíts, hogy eldöntsem. :)
7/9 anonim válasza:
21:54 nem mindenki csak a többségXD
8/9 A kérdező kommentje:
21:54
végül írtam 1 sms-t neki... (bár állítólag az ő kártyáján sincs pénz de majd csak megoldja valahogy: p). szerintem te is sms-t írj felhívni nemtudom. én nem mertem. facebookon szerintem simán bejelölheted.:)
2011. máj. 26. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!