Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik legyen? IMAX vagy VIP?
Figyelt kérdés
Aréna pláza(azért raktam randizáshoz mert randi lesz hátha valaki nem értené vannak ilyen okosok is...)
IMAX
vagy
VIP
melyik a jobb a film a Karib tenger kalózai 4 lesz
tehát megérné az IMAX élmény a VIP kényelmével szemben?
2011. máj. 26. 20:02
1/8 anonim válasza:
menj IMAXba és vegyél ott VIP jegyet :D
2/8 A kérdező kommentje:
a kettőt nem lehet egyszerre...
ha lehetne nem kérdezném
IMAX: jobb 3d (2000 Ft/fő)
VIP: bőrfotelek, korlátlan fogyasztás büféből (4000 Ft/fő)
2011. máj. 26. 20:10
4/8 anonim válasza:
Mi 3D-ben néztük meg, szerintem az annyira nem érné meg. Alig "éreztem", hogy 3D-ben nézem... :D
5/8 A kérdező kommentje:
a pénz érdekesség nem számít ne amiatt döntsetek!
2011. máj. 26. 20:13
6/8 anonim válasza:
Mindenképpen VIP, mert korlátlan kaja, pia fogyasztás van, mert elektromos börfotelok vannak és ha szerencséd van mint Nekem volt, akkor rajtatok kívül lesz 2 ember akik elöttetek ülnek.
7/8 anonim válasza:
VIP, ha csókolóznátok szemüvegben kényelmetlen lenne..meg amúgy is VIP!
8/8 A kérdező kommentje:
amúgy is szemüveges vagyok és 3d VIP-re megyünk de azért kösz
2011. máj. 28. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!