Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idézet kellene. Valaki tud jót? -->
Én nem tudok egy olyan világban élni, amelyikben te nem létezel!
Úgy szeretlek, mint a legszebb álmomat.
Talán mondanom se kell, még nem történt velem hozzád fogható.
Nem mondom, hogy nem tudok nélküled élni, mert tudok, csakhogy nem akarok.
Ha szeretsz valakit, az a valaki szomorúvá tehet téged, néha még magányossá is. De olyan boldoggá is, amilyen még nem voltál.
Ha valóban megszeretlek, s te megszeretsz engem: egyikünk sem lesz többé az, aki volt.
Ha valaki egyszer belopja magát a szívedbe, örökre ott marad.
Ha két ember összetartozik, végül egymásra találnak, ha minden összeesküszik is ellenük.
=)
Csak addig volt könnyű nélküled az élet, míg nem tudtam, hogy létezel...
A szerelem azt jelenti... hogy képes vagy várni.
A szerelem fellángolásához egyetlen szó - pillantás - is elég.
A barátságtól a szerelmet csak egy lépés választja el.
A barátság gyakran végződik szerelemmel, de a szerelem barátsággal - soha
Szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba.
A legmélyebb és legigazibb vágy annak a vágya, hogy közel kerüljünk valakihez.
Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.
Sokszor szeretsz olyat, aki nem is sejti érzelmeidet, és mégis oly` hű maradsz hozzá, mintha szerelmed viszonozva lenne.
=)
mondjuk ennek nincs túl jó hangulata, de imádom : )
"Nem tudtam a szememnek parancsolni. Néztem őt, néztem, és örömöm telt abban, hogy nézhettem, fájdalmas örömöm. Úgy voltam vele, mint a szomjan haló ember, aki végre kutat talál, s bár tudja, hogy a kút vize mérgezett, mégis nagy kortyokkal iszik belőle."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!