Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idézet kellene. Valaki tud jót? -->
nem minden arany ami fénylik
kockázat nélkül nincs siker
soha ne mondd hogy soha
azt hitte hogy a bab is húsból van
"Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise."
Ezzel tuti levennéd a lábáról.
a máásodik nagyonkomoly..xD
izéé..valami olyan kellene h mikor megláttalak valami megmozdult bennem..vagy valami ilyesmire gondolok csak idézet formájában..
Egyre gyakrabban rajtad felejtem a szemem, rengetegszer rajtakapom a gondolataimat nálad. Kívánom a közelségedet, és szeretnék minél közelebb kerülni hozzád. Az előbb néztelek, majd megérintettelek, és rémülten éreztem, mennyire vágyom rád.
nekem ez nagyon tetszik.:))
Tapasztalataim alapján a fiúk sosem olvassák el az idézeteket. De ha tényleg érdeklődik irántad akkor lehet rá esély. :)
Egyébként én is ajánlom a citatum.hu oldalt!
Szemedbe néztem, megvolt a vonzás,
De jajj, mi ez, csak nem gyomorrontás?
Csak hogy valami megmozduljon benned... xDD
Az igazság az, hogy szeretem. Csillapíthatatlanul szeretem... Az első pillanattól fogva. Akkor is szerettem, amikor megesküdtem, hogy nem. Nem tehetek róla, csak érzem.
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!