Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a gond (megint?! ), első randinál?
Figy, attól hogy szófosása van mikor veled beszél, még nem jelenti hogy vonzónak talál... (Bocsi az erős sarkításért.)
Meg aztán ha régebb óta ismered... Akkor már ki kellett volna buknia hogy vonzódik-e hozzád vagy sem... Egy lány nem azért lesz szerelmes mert elhívják randira.
Humor,humor, humor...én mindig ezt mondom...Mert ha csak meghallgatod az nem elég azonnal barát kategória.Flörtölj vele, bókolj, és nyugodtan csipkelődhetsz persze csak a humor keretein belül.Én is jobban vonzódom egy olyan sráchoz, aki mindig meg tud nevettetni.Ez fontos, hisz ha már most nem beszélsz hozzá, most nincsenek Boldog pillanatok akkor később mi lesz?Egy nőnek nem csak az kell, h meghallgassák, hanem h meg is nevettessék. Hidd el nekem nincs olyan lány aki ezt ne szeretné, és a férfi vonzóbb is lesz a számára:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!