Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lesötétített Golf 5 jó csajozni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 14:29
11/21 anonim válasza:
oda inkább gyalogoljon. Ha már semmi értelmeset nem tesz a közösséghez, legalább a környezetet ne rongálja...
12/21 anonim válasza:
jó hát. eszed úgysincs, akkor már valamiért legalább szeressenek...
13/21 anonim válasza:
Nem jó.
A legjobb egy zsír új BMW 3 vagy 5.
14/21 anonim válasza:
Ha egy h*lye p*csát akarsz felszedni, akkor lehet, bár ha te magad egy idióta vagyok, lehet még azokat se....
15/21 anonim válasza:
Mit akarsz azzal a kocsival!!!
Én pl bele nem ülnék4 Mondjuk tini ribiket még szédíthetsz vele!
Nálam a kategoria minimum itt kezdődik: [link]
17/21 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy meg...
majd kinovod!
18/21 anonim válasza:
ha menőzni akarnál nekem a kocsiddal, és nem vagy komplett, akk mehetnél a frncba, mert nekem normális pasi kell, nem egy tapló marha!
12/L
19/21 anonim válasza:
utolsó vok
de ha ribiket akarsz, akkor az a te bajod.
20/21 anonim válasza:
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-03 20:16
Mercedes SLR? hmmm nem rossz, nem rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!