Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem, hogy a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, hogy a csajok miért ítélik el azt amit csinálnak. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Olvastam itt pár kérdést amiknek a lényege az volt, hogy kit miért utasítanak el a csajok, holott próbálkozott utcán, szórakozóhelyen stb. A lányok szép számmal írták, hogy szórakozóhelyre szórakozni járnak, nem ismerkedni.

Akkor nem értem, hogy ha elmennek szórakozni miért öltöznek kirívóan, minek van csini buli ruhájuk, amiben a mellük, fenekük van kiemelve és mennek rázni a kis p*csájukat a tánctérre. Aztán csodálkoznak ha odamennek a fiúk hozzájuk és a vége az, hogy parasztok vagyunk meg zaklatjuk őket.

2011. máj. 23. 23:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Discoba baszni jár a jónép. Bár ismertem olyan hülyét aki ott szedte fel a barátnőjét. Ez azért szopás mert az épen minden felé baszos korban volt.

És fiúk ti bevettétek hogy ilyen hülyék? LOL - Hát jól játsszák az tény. De ha másnap jobb jegyet kap matematika vagy filozófia írásbelin azért elgondolkoztató. Jó azért van sok hülye is köztük, de az a kisebbség ott.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__1826008

2011. máj. 24. 04:09
 22/30 anonim ***** válasza:

Én nem járok ilyen ruhákban bulizni, és nem kapok beszólásokat. Főleg azért, mert a párom vagy a barátaim ott vannak. Elektronikus "gépzenét" hallgatok, ilyen partykra járok is néha-néha, de nem szólnak be :D

Farmer, póló, cipő és helló. :D Minek öltöznék ki? Ha szórakozni megyek, akkor már kényelmes ruhában teszem, minthogy inkább feszengjek egész este. A másik meg, hogy nagyon nem tudnék ilyen "rucikban" létezni :D

2011. máj. 24. 17:00
 23/30 anonim ***** válasza:
nyilván nem ugyanazok a csajok utasítanak el ezért akik kirakják mindenüket és azért mennek le h minél több pasit bolondítsanak meg. nem kell általánosítani.
2011. jún. 1. 22:24
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is így kiöltözve szexisen megyek bulizni.Én így érzem jól magam, ilyen ruhában.Csak örülök neki ha vannak srácok akik oda mernek jönni, mert bizony a többség nem mer és felkér táncolni vagy esetleg elhív beszélgetni.Örömmel táncolok egy kettőt megismerem őket stb.De ettől még nem érzem úgy hogy ribanc lennék.Ahogy elöttem az egyik válaszoló írta és a ruháimból merítek önbizalmat.Nekem így jó.
2011. jún. 1. 22:50
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor itt vagyok én nem szokásom kitenni semmimet mivel a párom külföldön dolgozik, hogy ne kattanjak be teljesen néha eljárok bulizni barátnőimmel, de senki ismétlem senki nem érdekel imádok táncolni ezért megyek.

Hétvégi tapasztalat(hosszú farmer és egy ujjatlan volt rajtam a mellem sem lógott ki de még egy kicsit sem :)):

Első próbálkozó: kapásból megfogja a fenekem, majdnem levágtam neki egyet erre ő volt megsértődve

Második: odajön, simogatna... mit ad isten bemutatkozik mondom neki van párom távozik

Harmadik: odajön átölel majdnem lesmárol -_- persze ő is üres kézzel távozik...

Negyedik: szia én nem szeretek egyedül táncolni /válaszom: de én viszont igen és tovább nyomul

Utolsó: na ő a legsunyibb mögöttem settenkedő... hátra fordulok elnézést kér és odébb áll

Lehet ma ez a trend de én gyűlölöm ha idegenek fogdosnak manapság ez a menő? Ismétlem rajtam semmi kihívó nem volt. Nem vagyok egy világszépe sem. Ha egyedülálló lennék én őket szintén ugyanúgy elutasítanám. Aki taperol vagy még többet akar az már kapásból elfelejthet. Szerintem nem a helyről van szó hanem a modorról. Vagy én vagyok rosszul összerakva és minden csajnak természetes ha az első táncnál a fenekét markolásszák vagy lesmárolják. Lehet...

21/L

2011. jún. 1. 22:56
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam az előző válaszokat, lehet, hogy már írták.

A lányok, amikor szórakozni mennek, maguknak csípik ki magukat, illetve a barátnőknek. Mivel a szórakozás célja az, hogy jól érezzünk magunkat, ezért fontos, hogy szépen nőiesen felöltözzünk, táncolni meg jó érzés. Az is jó érzés, ha ez testzik a körülöttünk lévő férfiaknak.

Amúgy aki kedvesen jön oda, és nem elkezd fogdosni, és esetleg elsőre megérti, hogy nem pálya, arra nem mondja senki, hogy zaklat.

De sokan úgy jönnek oda, hogy mögém áll, elkezdi valahogy himbálni magát, és egyszer csak ránt egyet a csípőmön, és magához szorít... Az állatvilágban ez biztos működik, de ha ismerkedni akarnék is, az ilyet zaklatásnak veszem...

2011. jún. 1. 23:11
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is csinosan felöltözve járok szórakozni, imádom a magassarkúkat, de ezeket a hétköznapokon is hordom, nem csak hétvégén. Szeretem a kivágott felsőket is és a miniruhákat is. Van barátom, és akkor is kicsípem magam ha együtt megyünk szórakozni, de akkor is, ha csak a barátnőimmel. Utálom a nyomulós pasikat, akik csak mögém settenkednek és elkezdenek fogdosni tánc közben. Soha nem ismerkedtem szórakozóhelyeken, a barátommal sem ilyen helyen ismerkedtünk össze. Nem azért öltözök ki, hogy rámtapadjanak a pasik, hanem azért mert én így szeretem. Hétköznapokon iskolába általában egy egyszerűbb felsőt és farmert vagy cicanadrágot hordok, és legtöbbször lapos cipőt, de ha úgy tartja kedvem felveszem a magassarkút is. Épp ezért hétvégén szeretek egy kicsit nőiesebben kinézni, és felvenni a legszebb ruháimat.
2011. jún. 1. 23:18
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
azért mert mindenkinek jól esik ha kicsit tőle is leesik az emberek álla...mindenki szeret középpont ban lenni..és akit a hétköznapokban leszarnak, az olyankor a "parti fénye" lehet, és a barátai észreveszik...de nyilván nem a nyomulós bunkók miatt öltöznek/ünk ki...
2011. jún. 2. 00:14
 29/30 anonim ***** válasza:
plusz eleve minden lány szeretne "királylány" lenni..de mivel a báliruha már nem divat...marad a kinn a fél *** fajta csilivili ruci..
2011. jún. 2. 00:17
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez rohadt jó kérdés egyébként, teljes mértékben támgatom a kérdezőt, és engem is érdekel a dolog e téren... csak az a baj h nincs kedvem végigolvasni a válaszokat :D
2011. jún. 2. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!