Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem, hogy a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, hogy a csajok miért ítélik el azt amit csinálnak. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Olvastam itt pár kérdést amiknek a lényege az volt, hogy kit miért utasítanak el a csajok, holott próbálkozott utcán, szórakozóhelyen stb. A lányok szép számmal írták, hogy szórakozóhelyre szórakozni járnak, nem ismerkedni.

Akkor nem értem, hogy ha elmennek szórakozni miért öltöznek kirívóan, minek van csini buli ruhájuk, amiben a mellük, fenekük van kiemelve és mennek rázni a kis p*csájukat a tánctérre. Aztán csodálkoznak ha odamennek a fiúk hozzájuk és a vége az, hogy parasztok vagyunk meg zaklatjuk őket.

2011. máj. 23. 23:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Valahová tartozniuk kell, lehet nem ezt akarják de ez az elfogadott, media tesó
2011. máj. 23. 23:09
 2/30 anonim ***** válasza:
Nem kell általánosítani, valaki azért megy, hogy bepasizon.
2011. máj. 23. 23:11
 3/30 anonim ***** válasza:
+z
2011. máj. 23. 23:11
 4/30 A kérdező kommentje:
Jogos. Javítom az indoklást. Tisztelet a kivételnek!
2011. máj. 23. 23:12
 5/30 anonim ***** válasza:
De oylanok is vannak akik pár pohár után azt sem tudják hogy hol vannak, na azokkal a legkönnyebb...
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is azért mennek oda, hogy ismerkedjenek. Hanem hogy mutogassák magukat.
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy "ismerősöm" aki már túl van a 46 ik f@szon 26 évesen, és volt már olyan estéje, hogy nem emlékszik rá, hogy ki bszta meg, csak reggel ébredt a wcben letolt bugyival...
2011. máj. 23. 23:13
 8/30 anonim ***** válasza:
48%
utolsónak üzenem, beindított a fantáziám, én már kiégtem az ilyen szar helyektől, pár éve nem is voltam, de pár ilyen luvnyát elkapni megjött a kedvem... :S francért olvastam el, mert rohadtul nem vágyok oda, csak a feeling, a klotyókba, meg egyéb sikátorokba legjobb. :D
2011. máj. 23. 23:16
 9/30 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen jogos a kérdésed. Ezt mi férfiak felfogjuk azonnal, de egy csaj a mogyorónyi agyával nem. Egyébként pont ez a kulcs, a mogyorónyi agy. A legtöbb diszkóba járó lánynak, akik kihívó ruhát vesznek fel, még ennyi agya sincs. Mivel ez őket is frusztrálja, ezért mutogatják magukat, mert másban amúgy sem lenne sikerélményük. Pár évvel később azonban ennek is vége szakad, akkor lesznek belőlük a besavanyodott családanyák, akik mindig csak panaszkodnak.
2011. máj. 23. 23:17
 10/30 anonim ***** válasza:
96%

Azért ha látnátok magatokat kívülről néha: az okos férfiak zombiként merednek bebaszva a csajok seggére. Nem túl bizalomgerjesztő.

Ha odamennétek táncolni, ismerkedni, és nem lenne teljesen vágó, hogy a csajban csak a pinát látjátok, lehet még esélyetek is lenne.

23F

2011. máj. 23. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!