Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csinálnak a fiúk?
Figyelt kérdés
Ha csetelek vagy msn-ezek valakivel, látom, hogy már 1 perce ír. Felkészülök rá, hogy litánia lesz, erre 2 szót küldenek, vagy egy smile-t.
Valaki vmi magyarázatot erre?
2011. jún. 18. 11:35
1/11 anonim válasza:
Biztos verik a farkukat....nem tudom, vgy még nem tanultak meg gépelni vagy túl sok csajjal beszél....de inkább verik XD
19L
2/11 anonim válasza:
na erre én is kíváncsi lennék..:)
3/11 anonim válasza:
1. Írnak valami hosszabbat, de nem merik elküldeni
2. Csak néha odakattintanak és beírják a smiley-t, de aztán mást is csinálnak így elhúzódok amíg tényleg elküldik
3. Az msn szokott hibás is lenne, hogy csak úgy azt jelzi, hogy valaki ír, de amúgy nem.
4/11 anonim válasza:
valoszinüleg semmit nem csinál.csak nyomott egy space-t és közbe máshol kattingat...
6/11 szamóca.. válasza:
véletlen beletenyerelt vmelyik gombba, és észre se vette. ilyet én is szoktam.
7/11 anonim válasza:
ráverte a billentyűzetre,és beragadtak a gombok...
8/11 anonim válasza:
Érdekes, én ezt lányoknál szoktam tapasztalni. :)
9/11 anonim válasza:
vagy írna valami igazán komoly, nagy dolgot, de aztán inkább mégse meri elküldeni, vagy véletlen megnyomott egy gombot, vagy ilyesmi.
F/19
10/11 anonim válasza:
Szar a cset most volt nálam is ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!