Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Boldog párkapcsolattal rendelk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog párkapcsolattal rendelkező "csúnya" férfiak. (? )

Figyelt kérdés

Önmagát nem férfiszépségnek tartó, de önbizalommal rendelkező férfiak, akik boldog és sikeres kapcsolatban élnek, kérem, röviden írják meg, hogy sikerült kapcsolatba kerülniük a női nemmel, mik a tapasztalataik, hogy sikerült mégis barátnőt szerezniük, a barátnőjük hogy néz ki külsőleg-belsőleg, és meséljék el, mi a kapcsolatuk titka.

Én ugyan lány vagyok, de annyira hihetetlenül unalmas, hogy minden második kérdésben egymásnak ugranak a felek: "minden nő, még a csúnyák is jó pasit akarnak, a csúnya pasik meg nem kellenek senkinek".

Hátha párkapcsolatban sikeres, nem éppen mai szépségideálnak megfelelő férfiaknak hisznek, hogy nem minden a külső, és nem minden lánynak ugyanaz kell.

2011. máj. 22. 18:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Én lányként mást élek meg valószínűleg, mert nem az én "dolgom", hogy kezdeményezzek, ettől függetlenül mindkét alkalommal, amikor nagyon akartam a másik felet, én tettem meg az első lépéseket, amik visszautasítással jártak. Igaz, szerencsém volt, mert rendesen kosaraztak ki mindketten, és amikor szakítottak velem, akkor is vigyáztak arra, hogy ne éljem meg olyan rosszul.

Ez minősíti mind azt, hogy engem, a lányt, aki nem feltétlenül hajt csak a rossz fiúkra, akik bunkók, mert ez is az egyik ok, amit felhoznak ("minden lány a rossz fiúkra hajt"), meg a fiúkat is, tudom, hogy ők is lehetnek jók és rendesek.

Szerintem - lehet, hogy tévedek, mert nem élem át azt, amit a fiúk - ott is lehet a baj, hogy sokan nagyon hamar beleélik magukat, és úgy csalódnak. Vagy a kettő nem függ össze? Mert én lányként az első csalódás után "megfogadtam", hogy nem élem bele magam, biztosabbra megyek, így a második már nem volt olyan fájó + a következő alkalommal annyira "biztosra mentem", hogy kapcsolat lett belőle.

Mindezeket nem világszépeként írom, hanem úgy, hogy nekem lányként 19 évesen lett először barátom.

2011. máj. 22. 19:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Én már leírtam hatvanötezerszer több ilyesmi kérdésbe :D De annak a pár fröcsögőnek, aki 7/24 veri a nyálát gyiken, hogy márpedig a lányoknak csakis a külső a legfontosabb, mondhat az ember akármit, nem jut el a tudatukig. Szerintem már élvezetből csinálják, és nem is akarnak barátnőt.
2011. máj. 22. 20:10
 13/21 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Én lányként mást élek meg valószínűleg, mert nem az én "dolgom", hogy kezdeményezzek, ettől függetlenül mindkét alkalommal, amikor nagyon akartam a másik felet, én tettem meg az első lépéseket, amik visszautasítással jártak. Igaz, szerencsém volt, mert rendesen kosaraztak ki mindketten, és amikor szakítottak velem, akkor is vigyáztak arra, hogy ne éljem meg olyan rosszul."

Na látod, tehát őszinték voltak veled, és még intelligensen is adták elő a dolgot. De ez az általunk felvázolt férfiak esetében közel sem biztos, hogy mindig így történik meg.

"Ez minősíti mind azt, hogy engem, a lányt, aki nem feltétlenül hajt csak a rossz fiúkra, akik bunkók, mert ez is az egyik ok, amit felhoznak ("minden lány a rossz fiúkra hajt"), meg a fiúkat is, tudom, hogy ők is lehetnek jók és rendesek."

Erről most írhatnék egy pár gondolatot. Elég hosszú lenne. :)

"Szerintem - lehet, hogy tévedek, mert nem élem át azt, amit a fiúk - ott is lehet a baj, hogy sokan nagyon hamar beleélik magukat, és úgy csalódnak. Vagy a kettő nem függ össze? Mert én lányként az első csalódás után "megfogadtam", hogy nem élem bele magam, biztosabbra megyek, így a második már nem volt olyan fájó + a következő alkalommal annyira "biztosra mentem", hogy kapcsolat lett belőle."

Mit jelent beleélni magadat és biztosra menni?

"Mindezeket nem világszépeként írom, hanem úgy, hogy nekem lányként 19 évesen lett először barátom."

A kettő között nem nagyon látok összefüggést. Lehet, hogy valaki világszépeként csak mondjuk 25 évesen találja meg a párkapcsolatát, és lehet, hogy ronda külsővel akár 14 évesen.

2011. máj. 23. 19:18
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem átadni magunkat rögtön a reménynek, hanem tartani egy pici távolságot, és fokozatosan engedni. Mondjuk ezt nem egyszerű senkinek.

Az utolsó gondolatot csak azért írtam, mert nem úgy írom ezeket a szavakat, hogy "akárkit megkaphatok", hanem egyszerűen csak átérzem a helyzetüket.

2011. máj. 23. 20:18
 15/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Nem átadni magunkat rögtön a reménynek, hanem tartani egy pici távolságot, és fokozatosan engedni. Mondjuk ezt nem egyszerű senkinek."

Ok, akkor most megint hívjuk segítségül a női empátiádat.

Tudom, hogy nem túl szerencsés a párkapcsolati dolgokat az evéshez hasoníltani, de már sokan metették előttem:

Képzeld el, hogy legalább egy napja nem ettél semmit. Szó szerint semmit. Üres a gyomrod? Netán fáj a fejed? Netalántán szédülsz az éhségtől? Minden bizonnyal...

Aztán meglátsz egy jó nagy tányérral a kedvenc kajádból. És oda akarsz menni, és érezni az illatát, az ízét, a zamatát. Közeledsz, már szinte érzed a nyelveden a megfelelő ízt, és mikor odaérsz, akkor valaki elhúzza a tányért, és azt mondja: "Bocs, de ez az enyém és senki másé."

Na, ilyenkor hogyan éreznéd magadat?

Éhes maradnél, de talán nem is az éhség lenne a legrosszabb érzés az egészben, hanem az a tény, hogy már majdnem ehettél, aztán mégsem. Mert beleélted magadat, hogy ehetsz, aztán mégsem.

-------------------------------------------------------

Szóval, a beleélés az nem mindig, sőt általában nem valamiféle tudatosan befolyásolható dolog, és az ember - még a férfiemberek jelentős része is - ösztönösen vágyik a szeretetre.

Kicsit átfordítva a dolog: hidd el, léteznek emberek, akiknek úgy vágynának a szeretetre, mint egy falat kenyérre. Aztán mégsem jön soha a viszonzás.

2011. máj. 23. 20:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Igazán érdekes olvasni, de őszintén nem értem, hogy a kedves kötekedő válaszoló mit is akar :D Azon túl, hogy minden második mondatba beleköt...
2011. máj. 23. 20:40
 17/21 anonim ***** válasza:

ma 20:40

"Igazán érdekes olvasni, de őszintén nem értem, hogy a kedves kötekedő válaszoló mit is akar :D Azon túl, hogy minden második mondatba beleköt..."

Bocs, beszélgetünk a kérdezővel... valami gondod van most ezzel?

2011. máj. 23. 20:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Gond az nincs, mint mondtam érdekes olvasni... :D
2011. máj. 23. 21:43
 19/21 A kérdező kommentje:

Értelek.

Igaz, szerintem a legtöbben el sem jutnak egyáltalán oda, hogy randira menjenek (ezért írják, hogy egyből elutasítanak anélkül, hogy ismernének). Vagy nem? Mert akkor nem akkora az a kísértés. (Bár tudom, egyáltalán nem jó érzés.)

Persze van, hogy eljutnak, és utána ejtik őket. Így sem jobb.

2011. máj. 25. 10:13
 20/21 anonim ***** válasza:

27F, nem tartom magam szepnek, mivel a visszajelzesekbol az jott le, hogy nem tetszem a noknek.

Neked mit jelente, ha mar 14-15 eves korod ota, szoval mikor kezdesz erdeklodni, folyamatosan csak visszautasitananak? Nem 10bol 9, vagy 20bol 19, hanem mindenki akinel valaha is probalkoztal? Nem randik utan, hanem alapbol rogton az elejen, ismeretlenul. EGy meghivast senki el nem fogad toled.

Es utana jonnek a megmondoemberek hogy de nem a kulso szamit, meg azert van mert nincs onbizalmad... megis honnan legyen?

Sot, kepzeld, az sem igaz hogy a penz/auto stb szamitana. Keresek havi 1665 eurot netto, es van egy jo autom (igaz nem mai darab, tizeves, de jol nez ki).

Semmi valtozast nem tapasztalok az ot evvel ezelotti allapothoz kepest amikor meg havi 40-50ezer forintos osztondijbol jottem ki (otthon).

Szoval igen, sajnos nem tudlak megcafolni, bizony ennyit szamit a kulso. Ja, es nincs feltuno testi hibam, nem vagyok rokkant, meg csak szemuveges sem (szoval semmi ami "ranezesre" latszana). Egyszeruen nem kapok mast csak visszautasitast.

2011. máj. 25. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!