Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon szeretnék már egy kapcsolatot, de még nem akarok szexet.
Van egy gondom,lehet ,h másoknak nagy,lehet,h csak nevetnek rajta.
18 éves vok(lány)és nincs most barátom féléve volt egy de az sem volt komolyabb.nagyon szeretnék már egy normálisabb hosszútávú kapcsolatot,de amint egy fiúval barátkoznék az párnap múlva a szexhez jutna ki,és én még szeretnék szűz maradni persze a megfelelőkre várok(idő,hely fiú,meg ami kell).Most nem tom,h mit tegyek,bnőim azt mják h má ne az érdekeljen,h legyen pasim hanem,h má ne legyek szűz...és én sajnos régimódi vok,mert szeretem ha egy fiú sokáig udvarok,és nem kapkodja el,h jobban megismerjem...
Mit tegyek hallgassak a bnőimre vga y várkaj az igazira...(fiúk véleményét naon várom,h tjam mi jó nekik egy lányban)
Akkor sem biztos, h fog tőled komolyabb kapcsolatot akarni egy srác, ha már nem vagy szűz. Sajnos ez nem ezen múlik... Mi a biztosíték arra, h te lefekszel vkivel, és utána is veled marad? Vagy megtörténik vkivel, nem is jöttök össze, és aztán találkozol egy sráccal, aki komolyan vesz téged?
Úgyh sztem várj az igazira, várj arra a srácra, aki megérdemel téged. Ne add oda magad az első szembejövő srácnak!
(22/L - és még szűz)
22:13
Miért várni? És mi van akkor ha találkoznak, egymásra néznek és mind a kettőjükben azonnal megjelenik az érzés én ezzel az emberrel szeretnék lenni!
Hmmm?? Még elküszködnek egy darabig, mert az mondta valaki, hogy várni kell, vagy egymáséi lesznek és boldogan élnek majd egy párkapcsolatban?
Nem kell várni. Semmire sem. Ha ott a lehetőség meg kell ragadni, nem várakozni.
Az esetleg feltünt valakinek a nagy várakozásban, hogy eltekintve a rettentően kevés kivételtől, egy fiú sem akar várni?? Ez azért van, mert ők nem bonyolítják az életet.
A várakozás az a régi iskola tanítása. Már nem olyan időket élünk, hogy erre szükség lenne.
25/f
Azt már észrevettem,h mindenkinek megvan a véleménye a szűzesség elvesztéréről.Van aki bátorít van aki azt mja h várjak az igazira.
De azért köszönöm,sokat segítetek!
Javaslom pontozzuk le a 22:26-ost is, mert nem a várakozásra és az önkínzásra biztatott!!
Szánalmasok vagytok. 0%-ra pontozni le engem?? Miért mi nem tetszik? Az hogy én is tanácsot adok?
Itt volt ma egy történet. A csajnak beoltották az agyát, hogy 18 éves koráig ne szexeljen. 17 évesen összejött egy sráccal, vártak a a szülinapig. A srác megdugta, másnap már nem vette fel a telefont. :) LOL. Megérte várni?
Gondolom az elején szerette a lányt, de mivel az nem engedett semmit, valami "okos" tanács hatására szépen el is hidegült tőle a srác és ott hagyta.
És most tapsvihar.
Na. Nagy várakozásra biztatók. Megérte?
25/f
Szerintem ne a barátnőidre hallgass, abból amit írtál úgy tűnik teljesen másképp gondolkodnak mint te. Te azt csináld amit te akarsz, ne azt amit mások elvárnak tőled. Ha találsz egy rendes srácot aki szeret az úgyis tud várni rád, amíg azt nem mondod készen állsz a szexre. Nem kell elsietni semmit sem.
17/F
22:46
Teljesen vágós amit írsz! Egy olyan sráccal úgysem fog megismerkedni, aki neki nem tetszik. És ha már tetszik, akkor kívánni is fogja.
Teljesen egyszerű.
Én is csak arra próbálok rávilágítani, hogy előfordulhat olyan is, hogy pl két hét múlva a csaj bekattan és le akar feküdni a sráccal. De nem mer, mert azt mondták neki, hogy ha 3 hónapon belül szexelni akar, akkor a srác elhagyja és a csajnak kinő a hátából pl két kis töppedtikerszarkóma...
Persze, hogy nem akarja ő azt se, hogy töppedtikerszarkóma nőjön a hátára meg azt se, hogy elhagyja a srác. Hát nem szexelnek. És pont emiatt fogja elhagyni a srác...
Ezért mondom, hogy nem kell várni meghatározott időket... mert bullshit.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!