Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszek neki? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki? Szerintetek akar járni velem?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja ismerjük egymást,és találkoztunk is,és nem tudom,hogy bejövök-e neki.Amikor beszélünk személyesen,akkor mindig engem "bámul",és folyton mosolyog rám,most csütörtökön is találkoztunk volna,de nem tudott eljönni,és föl is hívott,hogy közbejött neki pár dolog otthon.Megkérdeztem tőle,hogy mit gondol rólam,és azt mondta,hogy csinos,aranyos,jófej lány vagyok,és hogy tetszek is neki,de ő nem az a szerelmes,érzelgős típus. Ti mit gondoltok erről?
2011. máj. 21. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Nem azt mondta hogy tetszel neki???Mi a kérdés??szánalom

-.-"

2011. máj. 21. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:

> Tetszek neki? Szerintetek akar járni velem?

Mi lenne ha megkérdeznéd tőle?

2011. máj. 21. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
ebből leszűrve biztos nem
2011. máj. 21. 15:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle
2011. máj. 21. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem is tetszel neki. és mit mondott?
2011. máj. 21. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:

TECCEL NEKI!!!!!!

de már nagyon régen elégítettek ki téged szerintem! Szóval nem ártana egy kis szex, és máris kiegyensúlyozottabb lennél!

2011. máj. 21. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:
tetszek is neki,de ő nem az a szerelmes,érzelgős típus. nem nagyon volt még barátom,és ezért kérdezlek titeket.
2011. máj. 21. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:

semmi gond, no probllémó!

válaszoltunk is!

2011. máj. 21. 15:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. máj. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!