Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejöttem neki, vagy esélyem sincs?!
Nem vagyok amatőr a csajozás terén de most megkevert egy kicsit ez a csajszi....
a minap buszoztunk haza, és mellé ültem, kb negyed óra mulva szólítottam meg, elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy környékünk beli, és van egy csomó közös ismerősünk.:..:P
votl téma dumáltunk, de aztán elkezdett telefonálgatni, őt is hívták, ő is hívott másokat, meghát voltak "szünetek" a párbeszédbe.
Nem mutatkoztam be neki, de aztmondta ha akarna mindent kideríthetne rólam, és utánam fog kérdezősködni,,,(de azt enm értem miért nem kérdezett meg engem pl mi a nevem...stb...)
mikor beszélgettünk jópárszor láttam rajta a jeleket, hogy vmalami van, de ellentetjét is játszotta, hogy nem érdekli a dolog...:D
hmmm és ez nekem marhanagy kihívás hogy most üssem a vasat amíg meleg...:P
(jah buszon tanulni akart, de nem hagytam, de aztmondja nem bánja...:P)
ugy váltunk el hogy majd talizunk, puszi nem volt, mert sietett...
szerintetek? vagy csak egy ártatlan beszélgetés volt, de én valahogy többet éreztem..::P
mindketten 19 évesek vagyunk.
elsőnek:
am hallode, negyon is, olyan kis feszülős farmerbe volt, meg kivágott toppba..::P :P :P :P :P
miért nem mondtad meg neki a neved? ez mekkroa hülyeség már :D
egyébként keresd meg valahol, neten, vagy buliban, és menj oda hozzá ha kell.
afféle büszkeségből ,hogy érdeklem e annyira hogy megkérdezze... de nem tette..:S szal vagy nemizgatja, vagy nem merte..XD
már bánom..:S :S
hát jónagy hülyeség is volt:D:D
na sipirc, keresd meg a nőt. aztán csak stílusosan intézd a belépőt az életébe:D
jó de én azt honnan tudjam, hogy utánam fog kérdezni? :P :D
érted...?!
szamóca köszi a bíztatást :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!