Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most bejöttem neki, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most bejöttem neki, vagy esélyem sincs?!

Figyelt kérdés

Nem vagyok amatőr a csajozás terén de most megkevert egy kicsit ez a csajszi....

a minap buszoztunk haza, és mellé ültem, kb negyed óra mulva szólítottam meg, elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy környékünk beli, és van egy csomó közös ismerősünk.:..:P

votl téma dumáltunk, de aztán elkezdett telefonálgatni, őt is hívták, ő is hívott másokat, meghát voltak "szünetek" a párbeszédbe.

Nem mutatkoztam be neki, de aztmondta ha akarna mindent kideríthetne rólam, és utánam fog kérdezősködni,,,(de azt enm értem miért nem kérdezett meg engem pl mi a nevem...stb...)

mikor beszélgettünk jópárszor láttam rajta a jeleket, hogy vmalami van, de ellentetjét is játszotta, hogy nem érdekli a dolog...:D

hmmm és ez nekem marhanagy kihívás hogy most üssem a vasat amíg meleg...:P

(jah buszon tanulni akart, de nem hagytam, de aztmondja nem bánja...:P)

ugy váltunk el hogy majd talizunk, puszi nem volt, mert sietett...

szerintetek? vagy csak egy ártatlan beszélgetés volt, de én valahogy többet éreztem..::P

mindketten 19 évesek vagyunk.

2011. máj. 21. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A csaj egy átlagos beszélgetésnek foghatta fel,csak neked nagyon beindult a fantáziád..:D
2011. máj. 21. 13:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Én azért reménykednék a helyedben, főleg ha neked tetszik a csaj. Próbálkozz. Az elmondottak alapján van esélyed.
2011. máj. 21. 13:19
 3/12 A kérdező kommentje:
mondjuk, jah..:P vesztenivalóm nincsen, de előbb annyit megteszek majd, hogy leinformálom a csajt haveroktóll, mit tundnak ról,...ez sosem árt, mégegyszer iylen hibát nem követek el, mint előző kapcsolatomnál...:D
2011. máj. 21. 13:21
 4/12 A kérdező kommentje:

elsőnek:

am hallode, negyon is, olyan kis feszülős farmerbe volt, meg kivágott toppba..::P :P :P :P :P

2011. máj. 21. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Possible! Simán összejöhettek nekem is hiányoznak a régi buszos beszélgetések (mondjuk nekem vonatos volt).
2011. máj. 21. 13:22
 6/12 szamóca.. ***** válasza:

miért nem mondtad meg neki a neved? ez mekkroa hülyeség már :D

egyébként keresd meg valahol, neten, vagy buliban, és menj oda hozzá ha kell.

2011. máj. 21. 13:24
 7/12 A kérdező kommentje:

afféle büszkeségből ,hogy érdeklem e annyira hogy megkérdezze... de nem tette..:S szal vagy nemizgatja, vagy nem merte..XD

már bánom..:S :S

2011. máj. 21. 13:26
 8/12 szamóca.. ***** válasza:

hát jónagy hülyeség is volt:D:D

na sipirc, keresd meg a nőt. aztán csak stílusosan intézd a belépőt az életébe:D

2011. máj. 21. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, meg mondta is h utánad kérdez, akkor utánad fog kérdezni. Ha nem, akkor nem tetszel neki.
2011. máj. 21. 13:54
 10/12 A kérdező kommentje:

jó de én azt honnan tudjam, hogy utánam fog kérdezni? :P :D

érted...?!

szamóca köszi a bíztatást :P

2011. máj. 21. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!