Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tudnak több dologra figyelni? Vagy ha beszélgetnek és az egyik a lányt nézi, akkor a lányról beszélnek?
Figyelt kérdés
Utána a másik is a lány irányába néz.2011. máj. 20. 22:30
11/14 Dymo válasza:
Ennyitől férfiember nem sértődik meg :D
12/14 A kérdező kommentje:
Mégis mindenki azt ecseteli, hogy tudtok gondolkozni,nem inkább a kérdés második felét!:)Az fontosabb!
2011. máj. 21. 09:39
13/14 Dymo válasza:
Na akkor válaszolok is :D Két lehetőség van ha a haver is utánnad nézett:
1, Észrevette hogy nagyon néz abba az irányba,és ő is arra nézett.
2, Megemlítette hogy ott vagy. pl:milyen jó nő van ott,stb
14/14 x.wicaa.x válasza:
Érdekes válaszok születtek. Én lány vagyok, de mondjuk szoktam olyat csinálni, hogy csak bámulok ki a fejemből, de nem arról beszélek ami felé nézek. A másik meg, hogy van egy nagyon jó barátnőm, és tudok a szeméből olvasni, jó nincs jedi erőm meg ilyenek, a lényeg, hogy apró jelekből is meg értjük egymást. Szerintem a fiúk is tudnak elég sok dologra figyelni egyszerre, legalábbis én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!