Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A PUA-k miért nem magyarul beszélnek?
Olvastam több olyan oldalt is,amelyet a mi "csajozóművészeink" vezetnek és egyből feltűnt valami. Az oldalak nyelvezete sokszor nehezen érthető a beszúrt rengeteg angol nyelvű szakkifejezés miatt. Pl.: game-el, wing-el, pua CAMP stb...
Én azt gondolom, hogy ha egy egyszerű, szerényebb srác rákattint az oldalra, akkor jobb esetben elriasztja, rosszabb esetben nagyképűeknek tartja majd az oldal íróit emiatt. Szeretném, hogy ha valaki, aki jól ismeri őket, vagy akár maga is PUA, leírná, hogy miért kell ez a rengeteg idegen szó.
ha nagyon akarod, akkor megérted, hogy mit akarnak mondani.
az viszont gáz, hogy ilyeneket olvasgatsz. beleolvastam pár ilyen manifestoba, de tök nyilvánvaló dolgokat ragoztak benne túl. ha erre van szükséged a csajozáshoz, és nem nyilvánvalóak ezek a dolgok, akkor inkább csak ülj a sarokba és szégyelld magad.
egyszerű rövidités, pick up artist, személysiségét tudatosan fejlesztő, most biztos nem irják majd ki mindig :D
De amúgy igazad van, idegesitő ezeket olvasni, h van úgy h nemvágod mit akar.
Engem is marhára zavar.
Ráveszik a sok hülyét, hogy fizessen azért, hogy megtanuljon csajozni.
80 ezer Ft 3 napos csajozási tanfolyam. Tényleg megéri.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!