Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tudnak több dologra figyelni? Vagy ha beszélgetnek és az egyik a lányt nézi, akkor a lányról beszélnek?
Figyelt kérdés
Utána a másik is a lány irányába néz.2011. máj. 20. 22:30
1/14 Dymo válasza:
bármilyen hihetetlen,képesek vagyunk rá :D ez nem olyan nagy figyelemmegosztás
2/14 A kérdező kommentje:
Bocs,én senkit nem akartam ezzel megbántani,csak érdekel,hogy rólam beszéltek-e vagy mi van!
2011. máj. 20. 22:36
3/14 anonim válasza:
Tudunk. Van egy hülye kutatás amiből kiderült, hogy nem vagyunk képesek. Tévedés, mert tudunk:) A kutatók szerint a nők tudnak, de még olyan nővel ritkán találkoztam. Sokszor kellett többször elismételnem, mert másra figyeltek. De szerintem ez nem nemhez függhető, hanem van aki tud és van aki meg nem.
4/14 A kérdező kommentje:
Jó, köszi a válaszokat.Tisztázzuk akkor,hogy tudnak,de számít valamit,hogy közben engem nézett a fiú?Én nem néztem őt,csak éreztem a tekintetét,meg a szemem sarkából figyeltem.
2011. máj. 20. 22:38
5/14 anonim válasza:
Te szoktál csak úgy nézni ki a fejedből?:) Hát ez olyan mint mindenkinél. Nem tudom milyen helyzet volt, de valószínű, hogy jelentett valamit a nézése.
6/14 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen,hogy ne legyél ilyen titokzatos!Mit jelentett?
2011. máj. 20. 22:54
7/14 anonim válasza:
Kérlek szépen nem tudom mit jelentett nála. Senki nem tud a más szeméből olvasni. Azt tudjuk, hogy téged figyelt. Gondolom jót jelenthet, ha figyelt. De passzolom, mert fogalmam sincs, hogy min járt az esze olyankor, főleg hogy nem tudom mi történt.
8/14 anonim válasza:
Nem, nem tudunk. Mikor egy fára nézünk, akkor csak arról tudunk beszélni, mikor egy székre, akkor csak arról és gyakran megzavar minket egy ablak vagy egy tükör jelenléte...
Egyébként beszélhetett rólad, ha már a másik srác is megfordult hogy megnézzen, de az is lehet, hogy csak elnézett feléd és félreértetted. Sőt, még az sem biztos, hogy bármelyikük téged nézett.
Miért zavar ez amúgy? Amolyan FBI ügynökféle vagy és most attól tartasz, hogy lebuktál?
9/14 anonim válasza:
Minket férfiakat ay UFO-k hoztak a földre tudományosan bizonyitott hogy fejletebbek vagyunk xD
10/14 A kérdező kommentje:
Hú,de megsértettem most a férfiakat!Bocs,amúgy se gondoltam komolyan a kérdés első részét!
2011. máj. 21. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!