Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy EMO csajt hogy lehet megszerezni és mit mondjak neki (elöször)? (én is emo vagyok)
hagyjátok már a srácot, bírom, hogy itt papoltok a helyesírásról meg hajviseletről.
elárulok egy titkot. a tinédzserek mindig is röhejesen néztek ki. keressetek felvételeket a hatvanas évekből (bubihaj) a youtubeon. aztán a hetvenesekből (igénytelen hippiséró, szőr mindenhol, vagy éppen szakadt punk), nyolcvanasokból (flashdance, cure, depeche mode, magasszárú fehér pumacipő), kilencvenesekből (kukásfelső, göbzi napszemüveg, buffalo pata).
a tinédzserkor erről szól.
meg arról, hogy bénázol a nőkkel. :D
de kitartás, bele fogsz jönni.
Szia!
Szándékosan nem olvastam el az előttem válaszolókat de gondolom 99%-uk leállt oltogatni...
de gondolj bele normálisan...miért más egy emo csaj mint a többi? Miért lennél te más mint a többi srác azért mert emo vagy? Szerintem ettől el lehet tekinteni. Nem tudom ismered-e a lányt, beszéltél-e már vele, mert ha igen, akkor egyszerűen menj oda hozzá és mondd el hogy mi van. Vagy ha nem ismered csak látásból akkor próbálj megtudni róla dolgokat, mi érdekli, mit szeret stb. aztán kezdeményezz beszélgetést. Lényeg hogy őszintén és ne szégyelld ha lámpalázas vagy, hiszen ez azt bizonyítja hogy tényleg tetszik a csaj. Hajrá!
Goth_Elf 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!