Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy EMO csajt hogy lehet megszerezni és mit mondjak neki (elöször)? (én is emo vagyok)
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 10:41
11/36 anonim válasza:
Ha nagyon pózerakármis, akkor pl vésd bele a kezedbe a nevét. De amúgy ugyanúgy, ahogyan a többit..
12/36 anonim válasza:
hahaha, de viccesek vagytok. amúgy kedves kérdező, hány éves vagy akkor talán tudok válaszolni!?
14/36 anonim válasza:
Jézus mária. Ti meg mit műveltek.összevissza szégyelném magam a helyetekbe."nagyfiuk" Hahh röhögök rajtatok meg ezeken a Poénosnak itált dolgaitokon. kérdezte valaki is hogy mit csináljon az erével meg stb.? senki nem kiváncsi a szarkazmusotokra. ien kérdésekbe bele se olvassatok komolyan pöc*ök vagytok ha ez jol esik nektek. Hogy mit kell csinálni? Jófejnek kell lenni és magadat adni. ennyi minden.
15/36 anonim válasza:
A kérdés provokálta a filozófikus hozzászólásokat.
különben a válaszom:
egy szőke csajt h lehet megszerezni és mit mondjak először? én is szőke vagyok.
egy barna csajt h lehet megszerezni és mit mondjak először, én is barna vagyok.
egy kopasz nőt h lehet megszerezni és mit mondjak először, én is kopasz vagyok
és így tovább reggelig
16/36 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy szidjátok az EMO-kat, hanem hogy, hogyan szerezhet meg egy csajt. Nem tudom miért kell lenézni más embereket mert hát... mások. Én nem vagyok EMO viszont semmi bajom nincs velük, ők is emberek. Amúgy a kérdésre a válasz: ugyanúgy mint a többi lányt :)
17/36 anonim válasza:
EMO csajjal összejönni nagy érvágás=) Bocsi!
18/36 anonim válasza:
várj, biztos hogy lány az illető?? áruldmár el, hogy hogy tudjátok megkülömböztetni egymást. és mellesleg titeket nem zavar hogy a csajotoknak vastagabb karja van mint nektek??! demost komolyan. röhejes amit műveltek. ha apád helyébe lennék minden reggel tarkopaszra borotválnálak. szánalmas.
19/36 A kérdező kommentje:
Apád fasza szánalamas am 15 éves vagyok júliusba leszek 16!
És lányról van szó te bunkó paraszt!
2009. dec. 4. 20:44
20/36 anonim válasza:
Ahogy végig olvastam a kommenteket látom oltjátok szegényt.. De hát.. Am. attól, hogy valaki EMO attól még nem különleges, ugyanúgy egy lány, szal. ugyanúgy kell vele bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!