Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy EMO csajt hogy lehet megszerezni és mit mondjak neki (elöször)? (én is emo vagyok)
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 10:41
21/36 anonim válasza:
egy emo lánynak sokkal többet kell bókolni mint más átlagosoknak, ésgondolom ha emo akkor a feketerózsa befog neki jönni o.O
22/36 anonim válasza:
Miért kéne nekik többet bókolni? Azért mert az EMO az angol emotional szóból ered ami érzelmes-t jelent? Semmivel több érzelem nincs egy ilyen lányban... Pl. Tokio Hotel, 4 retek bu-zi, abban hol az érzelem? Ne röhögtessük már ki magunkat. Kurv@ra érzelmes lehet az is, hogy egy kis hülye 12 éves csaj felvágta az ereit a ZP-ben és emiatt szednek díjat most.. Az ilyenek miatt jut oda a világ kulturálisan, ahol most tart..
23/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó kommenteket (L)
Nagyon köszönőm (L)(K)
Serx,
Jó8
2009. dec. 4. 21:02
24/36 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani mint az előttem lévők: Ugyanúgy mint a többi 15 éves lányt,kedvesen,legyél vele jó fej,hiszen ő se a Holdról jött:). A stílus egyezés nem minden,ha nem jöttök ki jól. Az a baj, hogy szokás csak azért meghódítani egy lányt,mert egy stílusotok van.Mindenki tartozni akar valahová, mert így érzi biztonságba magát, ez neki így kellemes,hiszen a zene,a stílus összeköt ahogy szokták mondani:).Én is jobban kijövök a metálos haverjaimmal, mert mikor beszédbe elegyedek velük először egy partin,mi az első kérdés?Miket hallgatsz? Mellesleg tök kíváncsi vagyok hogy neked konkrétan mit jelent az EMO,szóval hogy jött az ötlet,hogy felveszed ezt a stílust, és miért. Semmi hátsó szándékom nincs,privibe megírhatnád nekem. 18/L
25/36 anonim válasza:
Kössétek föl egymást,az a legbiztosabb.de ha nem ikerülne akkor ajánlom még a tizedikről való kiugrást is te kis k..ö...cs...ö...g
26/36 anonim válasza:
Anyádat te kis köcs-ög. Apád fa-szát lávoljad ne engem...
27/36 anonim válasza:
Amugy tényleg nem kell többet bókolni, ugyanúgy lehet egy érzéstelen tuskó,csak felveszi a nebántsvirág álarcot,meg a felszínt mutatja és belül rohad,értéktelen,mert attól még hogy valaki verseket ír,meg gitározik,attól még se nem lesz költő vagy zenész. Én találkoztam már ilyen lánnyal(nem volt emos),kis feketebáránynak adta ki magát,aztán kiderült hogy belül egy kis számító liba. Legyél eredeti, menj oda hozzá stílusodtól függetlenül. Mellesleg a zene is nagyban befolyásolja a hangulatod. Én ezért hagytam abba a depresszív metal hallgatást,mert lehúzott,csak még jobban.Pedig nekem lett volna okom EMOzni...Csak mindig azok sírnak meg sajnáltatják magukat akiknek semmi oka nem lenne rá,mert van szerető családja,nem verik, erőszakolják,nem élt meg háborúkat,nem volt katona, nem deportálták koncentrációs táborba..Na most ezt inkább hagyjuk.Mindenki érezze jól magát ahogy van. Huszonöt éves korodban már csak nevetni fogsz ezen,de ez így van rendjén.
28/36 anonim válasza:
Köszönöm a jó kommenteket (L)
Nagyon köszönőm (L)(K)
Serx,
Jó8 Miért írsz így? Szép magyar nyelvünk mért gyalázod?30 év mulva már msn smileykkal fogunk kommunikálni? Ti papoltok az érzelmekről és látod mennyire érzéketlen,sivár jelbeszédbe kommunikálsz? Így akarsz a lányhoz is odamenni? A szerelmes szavakat majd smileykban adod elő?
29/36 anonim válasza:
Csak a pengét ismeri,az abc-t már nem.Szerintem aki emos az csak felakarja hívni magára figyelmet,mert belülről egy nulla.én például ha meglátok egyet az utcán ,nem sajnálkozok rajta ,hanem kinevetem.
30/36 anonim válasza:
Szerintem menjetek valami nyugis helyre és vagdaljátok az ereiteket, szetem ez jó ötlet lenne....
Na de most viccen kívűl... oké hogy valakinek hosszú haja van, (nekem is az van) de mi a fa..sznak kell fiúnak festeni meg a szemébe lógatni???? Ez olyan hülyeség már bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!