Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat zavarja, ha egy csúnya fiú próbálkozik?
héhaverrel értek egyet egyrészt, melyben a lényeg nem azon van, hogy valaki csúnya, mivel ilyenkor mindenki egy maga számára 'csúnya' embert képzel el, de messze nem mindenkinek ugyanaz!
Másrészt engem nem zavarna, ha próbálkozna. Találkozni már találkoztam olyanokkal, akik külsőleg nem tetszettek, mert gondoltam, csak ez alapján nem utasíthatok el senkit. Azóta az egyik "csúnya fiúnak" már több hónapos kapcsolata van, és a csajszi látszólag nagyon szereti.
(Akik szerint álszenteskednek a lányok: miért gondolják, hogy 10 válaszolóból képesek az egész női nemre vonatkozó, általános érvényű eredményre jutni?!?)
19/L
"a lényeg nem azon van, hogy valaki csúnya, mivel ilyenkor mindenki egy maga számára 'csúnya' embert képzel el, de messze nem mindenkinek ugyanaz!"
Erről mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!