Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csókolózzak vele, ha kissé ittas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózzak vele, ha kissé ittas?

Figyelt kérdés
A fiúval már majdnem 1 hónapja ismerkedünk, múltkor jutottunk el a szájra puszihoz. Már nagyon szeretném megcsókolni, de ő egy buliban lesz a találkánk előtt. Félek, hogy részeg lesz. Szerintetek csókolózzak vele így is???
2011. máj. 20. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha részeg, nem hogy ne csókolózz, de ne is találkozz vele. Majd, ha józan lesz. Kiábrándító lehet. Persze ízlés dolga.
2011. máj. 20. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Igyál te is,oszt akkor észre se veszed.
2011. máj. 20. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ki tudja, mire képes egy fiú, ha részeg. Ilyenkor ne csinálj vele semmit, majd akkor, ha már józan, másik alkalommal.
2011. máj. 20. 17:11
 4/7 A kérdező kommentje:

ha taccs részeg, nem szándékozok neki még puszit sem adni! Ez számomra is kiábrándító lenne...

De ha látnátok rajta, hogy van benne némi alkohol, akkor ti mit tennétek?

2011. máj. 20. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis esze, és tetszeni akar neked, akkor talán nem rúg be, mert nem akar leégni előtted...
2011. máj. 20. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyszer baráti társasággal mentem bulizni,és láttam ahogy a talajrészeg csávó csókolózott a csajjal,majd utána kapott a szájába egy kis vegyes bélturmixot,majd a csaj leküldte az egész adag hányást a járdára az övével együtt.ÓVAKODJ HA RÉSZEG!
2011. máj. 20. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Én meg nem értem mi azzal a probléma, ha iszik... Kipróbálod, oszt' ha nem nyert, akkor tanultál belőle. Szerinted ha iszik akkor az nem ő? Ha idióta részegen, akkor meg azért nem smárolod le, mert hülye, nem azért mert ivott. Mindig kivédem itt a tizenéveseket, hogy nem korfüggő, hogy ki mikor mit kezd el, de ha azt nem tudod eldönteni, hogy meg akarod e csókolni a kiszemeltedet egy hónap ismeretség alapján, akkor szerintem még hanyagold a párkapcsolat témáját, vagy uccu neki, de akkor viseld el, ha pofára esel, mert az élet ilyen...
2011. máj. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!