Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel és hogyan csókolózzak?
Halii! Már sztem itt az ideje h csókolózzak vkivel legálábbis szerintem. De, még nem vt pasim, és már azt is szeretnék, de úgy h szeretem és ő is szeret engem!
Mit tegyek, hogyan, mikor?
Majd eljön az ideje, én nekem ez 20 évesen jött el, de lehet neked előbb nem tudom..
Csak nyugi ne stresszelj rajta, az nem jó
Szia!
Csóknak nincs ideje:), majd jön ha jönnie kell. Ha szerelmes leszel, ha ő is szeret, ha jó vele lenni, ha repül az idő vele...az jó jel már...akkor talán szerelmes vagy. A kapcsolat legelején arcra majd szájra puszi, aztán mikor azt érzed hogy pillagók repkednek a gyomrodba...na akkor vagy szerelmes. Akkor jön majd a csók is...észre fogod venni, mikor kell csókra nyitni a szád! És hogy hogyan? Gyengéden, érzéssel. Ízlelgesd a barátod ajkát, alul-felül, aztán meg lassan told a nyelved a szájába, de finoman. Végül mikor már mindketten egymás szájába "járkáltatok", "körül néztetek", akkor körözz a nyelveddel, simogasd a nyelvét és akkor már csókolózol.:) El mondani nem nagyon lehet, érezni fogod! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert és ne hajtsd a szerelmet, jön az magától! :) Üdv!
Jól hangzik =)
Köszii!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!