Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetne ezt összehozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt összehozni?

Figyelt kérdés
16,5 éves fiú vagyok, van egy lány évfolyamtársam, aki általánosban osztálytársam volt. Szoktam vele néha találkozni a folyosón, de csak heti 2-3 alkalommal, és akkor mindegyikünk siet, így nincs időnk beszélgetni. Kb másfél éve nem beszéltem vele, csak köszönés szintjén, de akkor mindig mosolyog, és a szemembe néz. Hogy tudnék összehozni vele valamiféle találkát? Beszélni lenne miről, csak alkalmat kéne keríteni. Szerintetek?
2011. máj. 20. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor heti 23-3 alkalommal összefuttok a folyosón kérd el a számát. Vagy beszéljetek meg egy találkát, akár sulin belül is a következő szünetre és akkor kérd el a számát vagy az msn címét vagy tudom is én min tarthatjátok a kapcsolatot.
2011. máj. 20. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Lépj oda hozzá és hívd el randira. Várd meg suli után. stb.
2011. máj. 20. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nem jár-e valakivel?
2011. máj. 23. 18:18
 4/8 anonim válasza:

azt mondod a volt osztálytársad volt, akkor 8 évig szinte minden nap találkoztatok. most ezt csak szerintem ilyen k*rva egyszerű? szólsz h ha ráér vmikor, beszélgessetek már suli után, ha már így másfél évig sz*rtatok egymás fejére.

kibeszélni a régi időket, ki kivel találkozik a régiek közül,stb,beültök vmi pubba, veszel neki vmit, de nem nyílvánvalóan, h levágja h tetszel neki, hanem mondd azt h nyertél tippmixen v rouletten, akárhol, és ez ilyen elb*sznivaló pénz,beszélgettek, nem kíséred haza mert az k*rva egyértelmű, és ha neadjisten egyből nem jössz be neki, akkor s*opás lesz az egész, és el fog utasítani. este ráírsz facebookon, vagy megvárhatod h ő írjon rád(én meg szoktam várni amíg ő hív/ír) goodluck

2011. máj. 23. 19:05
 5/8 necrovomitpussy ***** válasza:
böködd fészbukon
2011. máj. 23. 19:07
 6/8 anonim válasza:
19:05ös vagyok, nem muszáj pubba vinni, leülhettek vmi parkba is, te ismered a csajt h mit szeret, amit leírtam azt csak az én elb aszott világnézetem, csak az alapokat nézd át,hátha ihletet nyersz.
2011. máj. 23. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:

ne pubba vidd, azt hiszi, hogy le akarod itatni, vagy azt hiszi, hogy Te is odajársz mindig :)

a nők szeretnek ilyen szép időben (nem olyanban, mint ami ma volt) sétálgatni :)

írj neki szép sms-eket, jobb, mint a FB-on írogatás, legalább megmarad és pár év múlva is tudja nézegetni :))

2011. máj. 23. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha mindig siet az könnyen lehet kifogás , mert látja hogy akarsz valamit, és ő meg nem.
2011. máj. 23. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!