Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác elhív egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác elhív egy másik srácot cukrászdába, moziba akkor az meleg? Vagy nem biztos? Ti szoktatok haverokat elhívni ilyen helyekre?

Figyelt kérdés
2 hete "haver" csak.
2009. márc. 13. 21:38
1 2
 11/15 anonim válasza:

Akkor a barátok már nem is mehetnek moziba, mert rájuk sütik, hogy melegek?!?!?

Ha meg barátok is mehetnek moziba, akkor meg valahogy csak meg kell beszélni, ez meg csak úgy megy, ha "meghívja" ( elhívja)

2009. márc. 14. 11:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Eddig mindig kitaláltam valamit, hogy nem érek rá, de azt hiszem azért mert én sem tudom mit akarok. Ha tényleg kiderülne hogy meleg nem tudom mit kezdenék a helyzettel. És fogalmam sincs hogy örülnék neki vagy sem. Lehet velem van a baj. Ma megint elhívott estére, de most csak kocsmázni a haverokkal. Gondolom ott semmi nem fog kiderülni. Csak furcsának találom, mert a stílusom alapján lehet ő meg engem néz melegnek...de én magam sem tudom hogy az vagyok-e, szóval elég sok bajom van, tudom xD
2009. márc. 14. 16:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Kétesélyes a dolog, csak úgy tudhatod meg, ha rákérdezel.

Mivel magad sem tudod, hogy te meleg vagy-e esetleg, ezért ha ő az, bele is mehetsz a dologba akár, és akkor biztosan kiderül, hogy veled mi a helyzet.

2009. márc. 14. 23:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nélküle is el tudod dönteni. Vagy ennyire tanácstalan a helyzet? Nem tudod magadban, magaddal rendezni, h a lányokkal érzed jobban magad, vagy a fiúkkal? H kit látnál szívesebben az ágyadban? H kit látnál szívesebben mezítelenül?

Szerintem kocsmázni simán elmehettek közösen, onnan meg csak haza kell jutni vhogy, tehát akár út közben, ha egy darabig együtt mentek, ott is kiderülhet. És még ha ki is derül róla, h meleg, vagy akár rólad is kiderül, és mégsem jön be, vagy mégis inkább megszakítanád vele a kapcsolatot, azt is kulturált ember módjára megbeszélheted vele.

2009. márc. 15. 00:48
 15/15 anonim válasza:
én szoktam menni haverommal moziba vagy néha cukrászdába..de semmi b*zis@g nincs benne ha jó barátok...és én se vagyok meleg bnőm van
2009. ápr. 9. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!