Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » TSZ-tag szerelmi élete bajban!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tsz-tag kérdése:

TSZ-tag szerelmi élete bajban! Van itt valami normális lány aki szánna rám egy kis időt hogy pár konkrét problémámra választ adjon?

Figyelt kérdés
A 2 éves kapcsolatomról lenne szó...leírnék mindent részletesen de sajnos nincs itt annyi karakter amibe eltudnám így mondani.Aki segítene irjon egy privátot amibe valami email, vagy msn van hogy mihamarabb segíthessen.
2011. máj. 19. 21:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
szia, írtam emailt.Ha segítesz előre is köszönöm:)
2011. máj. 19. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:
szia. nekem is irhazsz emailt megprobálok segiteni
2011. máj. 19. 22:41
 13/14 A kérdező kommentje:
neked is írtam!
2011. máj. 19. 22:44
 14/14 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod nekem is elküldheted, hátha tudok segíteni kicsit. Te is sokszor adsz tanácsokat, és válaszolsz sokaknak, remélem neked is tud valaki valami hasznosat mondani.
2011. máj. 20. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!