Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha sportcipőt fogok felvenni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az a szép nőies cipőm, amit szerettem volna felvenni egy randihoz kidörzsölte a lábam. Elég kényelmetlen így és arra gondoltam marad a hagyományos sportcipő. Farmer halásznadrág lesz rajtam, a sportcipő meg bokazoknival párosul, ez így nagyon gáznak hangzik? Magassarkút amúgy sem húznék egyébként, mert az nem az én stílusom.2011. máj. 18. 16:04
11/14 anonim válasza:
Igen.
Nem sportolni mész,vagy igen?
12/14 anonim válasza:
én személy szerint rühellem a halásznacit sportcipővel....borzalom! szerintem olyan ápolatlan, igénytelen hatást kelt. olyan mint pasiknál a szandi-zokni.
én inkább végigszenvedném szép cipőmben, minthogy sportcipőt vegyek fel. meg amúgy is meleg van már, vegyél akkor papucsot, vagy szandit.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat, közben megoldódott a probléma. Se nem sportcipő, se nem az amelyik kidörzsölte a lábamat.
2011. máj. 18. 21:48
14/14 anonim válasza:
A pasik nem csak azokat a nőket fogják megszeretni akik kiteszik mindenüket és kiöltöznek egyfolytába hanem aki önmagát adja és természetes.Meg nem mindenki hord magassarkút.Én se nagyon szeretem mert kényelmetlen :/ Ha már randiznak az azt jelenti hogy a pasi akar tőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!