Szövetkabáthoz illik sportcipőt felvenni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 13:58
1/8 anonim válasza:
attól függ, milyen kabát
ha csak egy sima egyszerű fekete/szürke/...lényeg h nem ünnepis, akk nyugodtan
2/8 A kérdező kommentje:
2011. jan. 21. 14:04
3/8 anonim válasza:
Szép kabát :)
Mondjuk én max akkor vennék hozzá sportcipőt, ha valami egyszerűbb, fekete. Amúgy nem igazán illik hozzá szerintem.
Bár az is igaz, hogy mennyien mi mindent fel nem vesznek, nem figyelve ilyen dolgokra, így Neked legalább ez dicsérendő. :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem ilyenfajta kabár nem viselhető sportcipővel, de dorkóval elmenne, de figyelj oda a táskára.
6/8 anonim válasza:
valami ilyesmi sportcipővel(fazonra) sztem elmegy(első voltam):
jah és mindenképp fekete legyen!!!!!
7/8 anonim válasza:
Nem az igazi... tornacipővel sem, pláne, hogy papírtalpa van és két perc alatt felfázol benne. Én a helyedben inkább szereznék egy csizmát, mert még jön hó meg minden, meg jövőre is lesz tél.
Addig meg inkább valami kicsit elegánssabbal.
8/8 anonim válasza:
Max egy rövid, derékig érő, sportosabb fazonnal. Az ilyen elegáns, hosszabb fazonhoz a csizma illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!