Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire nehéz velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz velem?

Figyelt kérdés
Ma találkozom egy sráccal, de semmi kedvem sincs hozzá. Pedig nagyon jó fej, kedvelem, igaz hogy élőben még nem találkoztunk. Szóval belementem, de abszolút nem várom, sőt, egyenesen túl akarom élni. A probléma, hogy nincs olyan srác, aki olyan szinten megérintene, hogy kíváncsi legyek rá. Visszautasítok mindenkit, általában őszintén megmondom, hogy magamnak való vagyok és nincs szükségem senkire. Nem is tudom minek mondtam igent a mai találkára. Csak már kezd kellemetlen lenni, a rokonok is állandóan kérdezik, hogy "nincs még barátod"? Mintha 19 évesen lekéstem volna valamiről. Azt tudom, hogy nem vagyok leszbi, a fiúk érdekelnek csak nem olyan szinten hogy randizzak velük. Hogy lehetnék nyitottabb picit? Én nem bírom elviselni az állandó társaságot, szükségem van a magányra. Próbáltam már erőltetni a dolgokat (mint ahogy ma is megteszem), de nem tudok felszabadultan viselkedni. Barátnőm már szeretne barátot, de nincs jelentkező, én meg folyamatosan visszautasítok mindenkit, kész röhej az egész. Valaki esetleg tapasztalt már ilyet? Valami tanács? Szegény srácot sem szeretném megbántani, akivel ma találkozom, mit tegyek hogy jól érezzem magam vele? 19/L
2011. máj. 18. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy. Én a helyedben azért magamra erőltetném a társasági életet, a kapcsolatokat. Előbb utóbb találnék benne szépséget, meg talán "beköszönt" a szerelem is. Nehéz az alaptermészetünket megerőszakolni, de saját érdekünkben néha muszáj.
2011. máj. 18. 12:52
 2/3 szamóca. ***** válasza:

hát tapasztalni tapasztaltam már iylet.

valójában annyit tudok erre mondani, hogy ugyanígy vagyok vele kb. látom hogy egy kedves, aranyos, jóképű, szexi, jófej minden okés srác hajt rám, és olyan =/... nemkell na.:D akárhogy is. nem vonzz.

megoldás: találsz valakit aki majd fog. váratlanul, és kitudja mikor, de lesz olyan. talán te nem vagy még elég érett hozzá, talán nem találkoztál még olyannal aki érdemes rá.

megoldás mára: ne vágd át a fiút. mondd el neki hogy valójában mit érzel. sokkal rosszabb ha eteted hogy jó lesz, együtt lesztek. én is ezt teszem éppen, elmondtam a srácnak hogy valójában én nem akarok bartátot. azt mondta ő akkor is akar velem találkozgatni, hátha. hát én mosom kezeim, elmondtam neki hogy mi a szitu, és csak haverkodni akarok maximum:)

2011. máj. 18. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
2011. máj. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!