Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem talál meg a szerelem! Velem lenne a baj? Vagy tényleg ennyire nehéz ez?
Nem volt komoly kapcsolatom. Szűz vagyok, nem csókolóztam, nem bújtam még oda senkihez! Pedig milyen jó is lenne... Van jópár fiú ismerősöm, de aki pl. jól néz ki, az cigizik. Aki nagyon jó fej, külsőre rendkívül taszítő! és még rengeteg kombináció...
Ismerkedni nem nagyon tudom, hogy hogyan is kell. Múltkor sétáltam (egyedül) és 2 srác nekem elsőre tetszettek, és elég rendesen bambultak engem. De mégse történt semmi :/ Egyszerűen nem találok olyan embert, akit szeretni tudnék.... Vannak barátnőim is, de ők nagyon kisgyerekesek, nekik (halál komolyan!) az activity a legextrémebb játék, kb....
14 éves vagyok, tudom, még ráérek. De akkor is! Itt a tavasz! Bármerre megyek szerelmeseket látok! Olyan zavaró ez...
hát őszintén mondom nagyon sajnállak de csak azért mert én is ilyen hullámvölgyben vagyok másfél éve már szakítottam az eddígi "Legnagyobb" szerelmemmel és azóta valahogy nem találok magamhoz illő csajt és a legnagyobb baj mostanában a szex hiánya...és most hogy itt a tavasz egyre nehezebb
neked csak azt tanácsolom ne válogass ráérsz válogatni huszonéves korban a te korodban élni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!