Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szoktatok ilyet csinálni?
Húha, látom napról-napra gyarapodik a "rajongótáborom" és csak úgy záporoznak a kommentjeim után a zöld kezek:D:)
Na nem baj, sajnos sokan félreértettek vagy csak direkt el akarták ferdíteni a mondandóm...
Volt egy történet, hogy egy srác komoly "sebeket" okozott a kommentelőnek és ez egész életében végig kíséri őt.Hát ezt sajnálom, de én nem ilyen vagyok.Mentegetőzni nem fogok, mert nincs miért.Senki sem élhet burokban, teljes védettség alatt, sokszor érheti az embert kritika, bántás.Én pl egy pulcsi(lonsdale) miatt is szívtam már meg.Nem tetszett pár mocskos cigánynak.Azt meg, hogy biztos valami ragyás hülyegyerek a nyomora miatt irogat, az egy nagyon ostoba feltételezés.Nincs barátnőm, de nekem inkább a vékonyabb 16-18 éves lányok jönnek, tehát ők jelentkezzenek:P
Elnézést ha valakit megbántottam valamelyik írásommal.
Várom az építő jellegű kritikát;)
én vagyok az a lány :D
nem azt mondom, hogy burokban élek, meg tudom magam védeni olyan dologban, amiről én tehetek, de azért szerintem ez más tészta... (egészségügyi probléma miatt vtam kövér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!