Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szoktatok ilyet csinálni?
"nincs ronda csaj, csak elhanyagolt (pl. kövér)"
én ezt így ismerem:"nincs ronda nő, csak kevés pia:P"
amúgy a kérdésre válaszolva, igen, előfordult már, de mindig tudom hol a határ....
Így van, ez egy nagyon jó meglátás volt, nem kezd el nyomulni rám, mert tudja, hogy nem gondolom komolyan amit mondok.Hogy hol lenne a határ?Azt érezni kell.Nem sértegetem, inkább viccesre veszem a figurát, ami másoknak is lejön, hogy én nem bántani akarom, csupán jó hangulatot kelteni.Én is vevő vagyok a poénokra, engem sem zavar ha néha-néha vicceskednek velem, velük együtt nevetek, van olyan amikor magamon is:D
Ne legyél annyira merev és komoly, fontoskodó, mert az nem vonzó.
Fogalmad sincs, hogy én hogyan szoktam ezeket "lejátszani", de te már teljesen kikeltél magadból, és sorra gyártod a !-jeleket, ezzel is kinyílvánítva a haragodat és a nemtetszésedet irányomba:)
Attól még hogy téged csúnyán, ronda eszközökkel megaláztak/nak, nem kell mindenkiről ezt feltételezned.És akinek címzem az efajta megjegyzéseket, az is csak mosolyog rajta, de még véletlenül sem sértődik meg és kel ki magából.Gondolom, te csak duzzogsz ilyenkor magadban és nem lépsz fel ellene semmiféle eszközzel, mert ideggyenge vagy és önbizalomhiányos, de utóbbiért nem bántalak, mert bizonyos helyzetekben én is az vagyok.
csók a családnak és remélem, hogy már nem fogsz megharagúdni a "bókjaimért";)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!