Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szoktatok ilyet csinálni?
"Kedves" hazafi!
Azért mert az illető akivel te "poénkodsz", nevet azon amit csinálsz vele, még nem jelenti azt hogy nem veszi sértésnek vagy nem érzi magát sz@rul...arra nem gondoltál még hogy talán kínjában nevet? Tudom te nem vagy bunkó, meg azért csinálod hogy a társaságnak jó legyen a kedve, de tudod én valahogy más nyomorát nem tarotm viccesnek.-.-"
én 170cm vagyok, 75kilóról fogytam le 60-ra. volt arra példa, h egy srác amikor még kövér vtam, ezt csinálta velem, aztán meg miután lefogytam, megint összefutottunk véletlenül. gondolom nem emlékezett arra, h cikizett engem, és elkezdett rám nyomulni... :S
életemben ha 3*láttam a srácot, de annyira belémivódott az arca, hogy amig élek, nem felejtem el...
szóval sztem ha nem akartok vkinek hatalmas sebeket okozni ezzel, sztem fejezzétek be!! lehet, h nektek poén, de a lánynak nem valószínű :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!