Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyomuljak rá buliban egy pasira? (bövebben)
ismeretlen,jóképü pasikra szeretnék ráhajtani bulikban,de nem akarok ilyen egyéjszakás kapcsolatot,sak úgy elleni vele.
ötletek? vagy csak mennyek oda és rázzam magam neki egy kicsit?
"ismeretlen,jóképü pasikra szeretnék ráhajtani bulikban,de nem akarok ilyen egyéjszakás kapcsolatot,sak úgy elleni vele."
Ellenni vele. Vagyis húzni az agyát. Nem szép dolog kislányom.
16 vagyok.
szerintem az elleni vele nem azt jelentemi hogy meghúzni valakit.
az elleni az,hogy táncolunk,beszélgetünk és talán majd kialakul valami.csak simán szt akarom hogy jól érezzem magam 1 pasival.
max. csók,semmi más.
Nem meghúzni, hanem húzni az agyát. Ami pont ezt jelenti, hogy odamész, bájologsz/tetszelegsz, aztán még meg is csókoltatod magad, utána meg lepattintod, hogy bocs, de én csak jól akartam érezni magam, ki voltam éhezve egy csókra stb. Ez oltári parasztság, és semmi mást nem érsz el vele, mint hogy mindenki egy hülye lotyónak fog tartani. A szakszerű elnevezése: szűzk*rva. Lelked rajta, mindenesetre elég szánalmas egy viselkedési forma ez.
Ahelyett, hogy kihasználod a fiúkat, inkább ismerkedj meg velük. Ha valaki nem tetszik, akkor meg mi a rákért akarsz vele csókolózni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!