Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj és tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj és tetszik nekem, de nem tudom hogy miről beszélgessek vele? 15/F

Figyelt kérdés
Van egy csaj és tetszik nekem, de nem tudom hogy miről beszélgessek vele? Nem tudom, fogalmam sincs.
2011. máj. 16. 21:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű szerepjáték, viríts valamit.

Pl.:

Odalibbensz hozzá magabiztosan és:

-Szia az X.Y.Z. (akit ő is ismerhet) mondta hogy Neked is van otthon akváriumod, és vannak jó halacskás könyveid.Azt mondta hogy te tudnál kölcsön adni olyan könyveket, ami az aranyhal tartásáról és az akvárium berendezéséről szól...

Ha néz rád bután, vagy csodálkozva, akkor folytatod:

-Te nem az Erika (tök mindegy, csak ne a neve legyen) vagy???

Tiltakozik, mire eljátszod azt hogy beégtél és folytatod:

-Jaj, bocsáss, meg...most teljesen beégtem...szégyenlem magam...ne haragudj hogy zaklattalak, szeretnélek kárpótolni valamivel, meghívhatlak egy sütire/kólára stb. a büfcsibe?

2011. máj. 16. 22:01
 12/23 A kérdező kommentje:
De nem vagyok az, csak nem jött össze most az írás.. :/
2011. máj. 16. 22:01
 13/23 A kérdező kommentje:
Ez a téma amit az előző írt.. pfúú nem valami menő :/ viszont a vége jobban tetszik... Vmi más kéne..
2011. máj. 16. 22:02
 14/23 anonim ***** válasza:
Jól van elhiszem.:) Csak azért mondtam hogy tanulj belőle.:) A szókincs pedig tényleg hasznodra válik 1 nőnél!
2011. máj. 16. 22:04
 15/23 A kérdező kommentje:
:P rendben.. írnátok még ilyen szitukat? :PP
2011. máj. 16. 22:06
 16/23 anonim ***** válasza:
Pedig ez a kis szerepjáték nem volt rossz. A nők szeretik a próbálkozást még ha esetlen is és úgyis egyből átlátják, hogy kamu volt. Akinek meg ha bejössz MAJDNEM tökmindegy mit mondasz (azért a kultúráltság határain belül) el megy veled, ha elhívod. De szerintem manapság az is elég ha "lájkolod" facen.
2011. máj. 16. 22:48
 17/23 A kérdező kommentje:
:/ tetszett a szerepjáték nekem is, de tudnátok írni párat amit tuti beválhat.. :P
2011. máj. 16. 22:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez aranyos:) Egyszerűen helyettesítsd a halacskákat valami mással, ha nem tetszik:)
2011. máj. 17. 12:58
 19/23 A kérdező kommentje:
még valaki, valami ötlet?
2011. máj. 17. 15:38
 20/23 anonim válasza:

Kutyával, macskával kapcsolatosan vmit szerintem... :)

15 /L

2011. máj. 17. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!