Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mien az ien csaj? Vessek ennek véget? Vagy beszélgessek el vele komolyabban?

Figyelt kérdés

van egy barátnőm, akit nagyon szeretek. nem tudom, h ő is így érez-e. alig mond valamit ilyen téren és nem mutat ki semmit. ő azt mondja, ez azért van,mert nem érzelgős típus.

ráadásul sokszor feszült és mintha úgy látnám nem boldog velem. sok mindennek nem tud örülni és állandóan felbassza az agyamat. ráadásul flörtöl is, és nem nagyon zavarja, h éppen mellette állok avagy sem.

mien az ien?

2008. aug. 16. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ha elfelejted,keress magadnak olyan lányt aki minden pillanatban és percben jól érzi magát veled,és kimutatja hogy igenis szeret téged.

Ha már mással flörtöl a te jelenlétedben is,akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője!

Szakits vele,mert az egyoldali szerelem nem jó

2008. aug. 16. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szia

Hát sajnos ennek a kapcsolatnak nincs jövője.Nem lehet h csak azért van veled mert kell neki egy biztos pont hogy ne legyen egyedül?Vagy az is lehet h mást szeret esetleg egy volt barát van a dologban.Én erre gondolok.

2008. aug. 16. 11:21
 3/8 A kérdező kommentje:

volt barátja biztos nem lehet, mer azzal csúnyán összeveszett előttem, arról tudok...

nem tudom, mi lehet az oka ennek.

msnen, telon, smsben : igy szeretlek, úgy szeretlek....de szóban , kettesben egyáltalán nem mond semmi ilyet.....sőt.... az ágyban sem akar semmit, mindig kitalál vmi kifogást....

lehet nem akar tőlem semmit csak hülyit?

2008. aug. 16. 11:25
 4/8 A kérdező kommentje:

de oan nehéz kimondani, h vége, mert az első bnőm és mindezek ellenére nagyon elcsábitott és nagy imádom. de úgy érzem kihasznál.

sajnos nem vagyok az a kimondott macsókinézetű, kigyúrt fiú, szóval nem nagyon találnék mást sem...

mit tegyek?

2008. aug. 16. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tutira találsz másik lányt hidd el!

Tudom hogy fájdalmas lesz a szakítás,de ha ebbe a kapcsolatban maradsz,csak magadnak ártasz vele!

De ha nagyon akarod probáld megbeszélni vele a dolgot,de ha már mások után fut,akkor inkább hagyd.

2008. aug. 16. 11:34
 6/8 A kérdező kommentje:

ő sztem hamar túlteszi majd magát rajtam, mer gyönyörű és csak úgy lesik a fiúk. neki nem fog fájni a szakitás, csakis nekem.

amien balfasz vagyok, én még 1évvel a szakitás után is még rá fogok várni....holott már rajta átment a fél focicsapat....

hogy lehet, hogy csak nekem fáj? neki miért nem?

2008. aug. 16. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Eléggé komolytalannak tünik ez a lány,ahogy én látom.Másokkal flörtöl,valószínű téged nem szeret vagy legalábbis korántsem annyira,mint te őt,valószínűleg ezért nem fog neki fájni a szakítás.Hidd el,jobb ha mást keresel,aki nem arra fog hivatkozni,hogy nem érzelgős,hanem kimutatja,hogy szeret és nem flörtöl másokkal melletted.
2008. aug. 16. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Először is írásaidból látom,hogy egy feszengős,félős,szorongó srác vagy,ezt szerintem látja is rajtad.Na a nők nem szeretik a szorongó feszengős srácokat,legyél határozott,légy férfi ha úgy jobban tetszik.Ne érzelgősködj te se,hidd el hatásos.

Kezdj el te is csajozni,de úgy hogy tudjon róla,érted?

Nyugodtan még smároljál is,vagy tapi is lehet,sztem akkor vagy rájön vagy hülye szegény.

Szívesen segítek neked sok kérdésben,mert én is ilyen voltam régen,de ma már egy határozott jó kiállású ember lett belőlem,nem nagyképűségből mondom,csak lelkileg átalakultam,tudok ajánlani személyiségfejlesztő könyveket,

egy csajozó kézikönyvet a neve Casanovatitkok(komolyan,nagyon jó)

Fel a fejjel haver,ne foglalkozz vele,gondolj arra,hogy "ez a lány nemhogy örülne,hogy velem lehet.Mit tud nekem nyújtani,hogy ő megtartson?Tényleg megérdemel?"

Egyszerűen flörtöl akkor te is azonnal kezdj el flörtölni,de előtte és mocskosul.

Ha bármi egyébb kérdésed van it4tgabi@freemail.hu szívesen beszélgetek,mert én is valaha ilyen voltam,de már lazán kezelem a nőket.

2008. aug. 16. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!