Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Fiúk milyen Rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Fiúk milyen Rossz randijaitok volt?

Figyelt kérdés

Hellosztok

nyugtassatok meg hogy nem csak én tudok szétesniegy olyan lány miattt akivel még nem is találkoztam és már nem is fogok de megvolt az esély és nomrális volt de valmaiért haragudott rám...

szóval Milyen randijaitok volt amit ugy akartatok hogy jó legyen de mégse jött össze és azután szétestetek mert csak rá gondoltatok :/

2011. máj. 16. 21:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Randim se nagyon volt még.

1 volt de már nagyon régen és tök unalmasra sikerült.

2011. máj. 16. 22:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát... nem olyan értelemben volt rossz, mint amire a legtöbben gondolnak ilyen kérdésnél. :)

A fiúval neten ismerkedtem meg, majd fél év után jött az első találkozás. Mikor először megláttam, rögtön az tűnt fel hogy milyen sápadt, meg hogy a képeken nem tűnt ilyen betegesnek. Kérdeztem hogy van, azt mondta nagyszerűen de olyan rekedt hanggal... mondom a telefonban nem ilyen volt :D Arcra volt puszi, forró volt az arca, mondom neki, szerintem te lázas vagy... Tiltakozott, hogy ugyan, csak egy kicsit megfázott, semmiség, menjünk be.

Beültünk egy cukrászdába, ott már szinte remegett szegény. Láthatóan nagyon szarul volt, mondtam neki hogy hazakísérem, és majd ha jobban lesz, pár nap múlva újra találkozunk és akkor beszélgetünk. De ő ragaszkodott hozzá hogy jól van, nyugodjak meg, mindenképp erősnek akart látszani... Hát az lett a vége, hogy mikor fél órával később végre bevallotta, hogy tényleg rosszul van és inkább hazamenne, ahogy kiléptünk az utcára összeesett, és kb 10 másodpercre elájult. Többen is kijöttek segíteni a cukrászdából, betámogattuk, elég hamar rendbe jött, majd felhívta az apukáját aki érte jött és hazavitte. Közben végig csak hajtogatta nekem, hogy bocsánat, meg hogy ez milyen kínos, és hogy ő annyira várt erre a találkozóra hogy nem akarta lemondani, pedig aznap 39 fokos lázzal ébredt...

Hát később írta, hogy mikor hazaért, 40,2 fokot mértek.

Ez volt életem első randija - én 18 éves voltam, a fiú 19. Ennek már 3 éve, azóta is együtt. :) Az első randi kissé szokatlanra sikeredett, de a következőre már makkegészségesen jött el. :D

21/L

2011. máj. 16. 22:14
 13/21 anonim válasza:
100%
Nekem egy spanyol sraccal tortent az incidens. A sztereotipianak megfeleloen felkeszultem egy igazi latinos randira, borral a kezemben nekivagtam. Mivel a srac nem igazan tudott jol angolul, kisebb problemak merultek fel a hazszamot illetoen, igy masfel orat aztam a szakado esoben, mire megtalaltam a lakast. De nem volt baj, mert igy is alig vartam, hogy lathassam, inkabb az zavart, hogy all a hajam... Vegre bejutottam a lepcsohazba, majd amikor felertem a masodikra es vart az ajtoban, kicsit leesett az allam. Pizsmaban nyitott ajtot. De nem az a dogos, felmeztelen testu ferfiideal volt, hanem egy kek-feher Simpson csalados pizsama volt rajta, es ehhez az osszeallitashoz mamuszt is viselt. Kicsit csalodott voltam, dehat ugy voltam vele, hogy a spanyolok biztos nem a ruhaval hoditanak a randin. Miutan beertem, korbevezetett a lakason, majd szek hijan leultem az agy szelere, o pedig a szamitogep ele. Semmirol sem tudtam vele beszelni, vegig egyszavas valaszai voltak. Berakott valami spanyol rap-et, rappelt nekem par szamot, miutan ugy dontottem, hogy muszaj lenne magamba dontenem a bort. Sajnos annak ellenere, hogy egy franciaval lakott egy lakasban, aki minden nap bort ivott, borbontot nem talaltunk. Probaltam fakanallal, kessel, villaval, kulccsal, hogy mentsem, ami mentheto, de vegul nem sikerult kibontani. Mivel nem igazan beszelt, inkabb csak spanyolul rappelt, egy Kinder figuraval jatszottam jo ideig, nem sokkal kesobb pedig egy baratnomre hivatkozva elhagytam a helyszint. Megelni rosszabb volt, mint igy leirva hangzik, de azota is jokat nevetek, ha eszembe jut :)
2011. máj. 17. 01:47
 14/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. máj. 17. 18:51
 15/21 anonim ***** válasza:
01:47-es, ez nagyon nagy!
2011. máj. 17. 18:55
 16/21 Calico ***** válasza:

Légyszi, csak ne légy olyan, mint a "menők". Légy önmagad, majd megtalálod a megfelelő lányt. Kitartás, türelem. :)

16/L

2011. máj. 18. 12:28
 17/21 A kérdező kommentje:

nem leszek :) hidd el akár téged is szeretnélek hogyha normális vagy :D---....

de aznehéz megtalálni

2011. máj. 18. 16:42
 18/21 Calico ***** válasza:

Normális vagyok. :D

Igen, nehéz, de fogsz. Trust me. :)

2011. máj. 26. 17:23
 19/21 A kérdező kommentje:
ehh : D
2011. máj. 27. 16:34
 20/21 Calico ***** válasza:
Nem kell félreérteni :D
2011. máj. 30. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!