Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Fiúk milyen Rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Fiúk milyen Rossz randijaitok volt?

Figyelt kérdés

Hellosztok

nyugtassatok meg hogy nem csak én tudok szétesniegy olyan lány miattt akivel még nem is találkoztam és már nem is fogok de megvolt az esély és nomrális volt de valmaiért haragudott rám...

szóval Milyen randijaitok volt amit ugy akartatok hogy jó legyen de mégse jött össze és azután szétestetek mert csak rá gondoltatok :/

2011. máj. 16. 21:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hát, én inkább elfelejteni igyekeztem, nem rá gondolni :D
2011. máj. 16. 21:25
 2/21 A kérdező kommentje:

igazad van :S én is probálom elfelejteni

sokan mondnjják hogy azért sajnálkozni akivel nem istalálkoztam

de hát nagyon rendes volt ,de a végén láttam hogy olyan unott meg nem is érdeklem és inkább töröltem mindenhonann probálom elfelejteni... :S nehéz

suliba tiszta ideg vagyok mostanába

2011. máj. 16. 21:26
 3/21 anonim ***** válasza:
Még sohasem volt rossz randim.Minden randin lehet valamit tanulni...pl. mit NE csináljak legközelebb...
2011. máj. 16. 21:27
 4/21 anonim ***** válasza:
Hát, velem nem épp ez történt. A srác, akivel randiztam 190 cm-nek hazudta magát a szemszínével kapcsolatban is kamuzott. Fel sem tudom fogni mi vezérelte, azt hitte nem jövök rá?
2011. máj. 16. 21:28
 5/21 A kérdező kommentje:

hát az igen

én soha se kezelném a lányokat tárgyként...

meg ilyen baromságokat hazudni

de mindig a rosszabik fél jár jobban

akik isznak cigiznek verekednek

azokra mennek a lányok

lehet én is azzá válok

2011. máj. 16. 21:33
 6/21 anonim ***** válasza:
Marhaság. 22 éves vagyok és sosem kellett olyan ember, akinek az izma nagyobb, mint az esze. Aki képes verekedni az számomra nem okos ember, mert az erőnek a fejben kell lenni. Az önvédelem és néhány extrém eset kivételt képez.
2011. máj. 16. 21:34
 7/21 anonim ***** válasza:

nekem olyan volt, hogy a srác eljött ilyen melegítőruhában, nejlonszatyorral, egy kávézóban találkoztam vele és volt pofája azt mondani, hogy elegánsabb helyre kellett volna mennünk

na, hát azonnal áttúzattam a naposabb oldalra

2011. máj. 16. 21:35
 8/21 A kérdező kommentje:
és mia véleményetek a 14 éves bulizásról :/ én 16 éves vagyok e nem angyon járok bulizni....
2011. máj. 16. 21:37
 9/21 anonim ***** válasza:
Semmi rossz nincs abban,ha egy fiatal szórakozni jár, de azt tegye a korának megfelelő módban,helyen és időben.
2011. máj. 16. 21:39
 10/21 anonim ***** válasza:
Hát én akkoriban szétestem, mert egy f*szfejjel randiztam, aki aztán felejtős lett és azóta megtaláltam életem szerelmét. De az a randi katasztrófa volt. Én fizettem kb mindent (mozi, kaja) a film alatt imádkoztam h ne pisiljek be, mert nagyon kellett, és aztán haza se kísért. Tapasztalatnak jó volt, mást nem nyertem vele... Ne csüggedj, elfelejted, ha jön valaki, aki komolyan neked való.
2011. máj. 16. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!