Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, az első pillantásotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, az első pillantásotok a hölgy melyik testrészére esik?

Figyelt kérdés
A válaszokból statisztika készül, kérlek tüntessétek fel életkorotokat és csillagjegyeteket is.:) Köszönet a válaszadóknak!
2011. máj. 16. 17:42
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
héhaverhez: ahány hölgy, annyiféle gondolat. Írd ki a kérdést, biztosan érkezik jó néhány válasz.:)
2011. máj. 16. 18:07
 22/29 anonim ***** válasza:
azért kérdeztem tőled mert nagy szakértő lehetsz. a mérleghez melyik csillagjegy illik ha férfi. szűz, aki nő, hozzá melyik? együtt? köszi előre is :)
2011. máj. 16. 18:14
 23/29 anonim ***** válasza:
Talpára, hogy szőrös-e.
2011. máj. 16. 18:14
 24/29 anonim ***** válasza:

szűz nő + halak férfi?

Köszi előre is! :P

2011. máj. 16. 18:17
 25/29 anonim ***** válasza:
szűz nő,+Én! :D:D:DDDDD
2011. máj. 16. 18:21
 26/29 anonim ***** válasza:
Jajj istenem ez a horoszkóp bár ne lenne. A legszomorúbb, ha van olyan férfi, aki hisz benne. Ikrek nő vagyok. Aki ismeri a horoszkópot az tudja, hogy rengeteg jó dolgot írnak az ikrekről: okos, humoros, beszédes, mindemellett képtelen megmaradni egy férfi mellett és képes rá,hogy több szexpartnere legyen, a csak szex pedig nála természetes. Na most ha összeakadok egy olyan férfivel, aki ebben hisz,az lazán lek*rváz. :D Holott még be sem mutatkoztam...:D
2011. máj. 16. 18:27
 27/29 Vree ***** válasza:

"Csillagjegyeket" na tessék...Aztán lestatisztikáznak hogy a SZüzek érzékenyebben meg ilyen marhaságok...

Arc (hogy a francba ismerném meg legközelebb?), kar/kezek (borzasztó sokat elárul hogy hogyan mozognak), felsőtest (én a lapos lányokat szeretem :) és bocs de hogy hízásra hajlamos-e), láb/lábfej (kissé fetisiszta vagyok, ruha nélkül előbb nézném), kimaradt valami? (váll, fülcimpa stb.)

28/Szűz

2011. máj. 16. 18:35
 28/29 anonim ***** válasza:

A hetes csigolyájára!

67/F

zodiákus jegyű

2011. máj. 18. 11:57
 29/29 anonim ***** válasza:
a szüzek pont hogy érzéketlenebbek!
2011. máj. 18. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!