Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én 14 vagyok volt már pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 14 vagyok volt már pasim de nagyon szeretnék 1-et. Tudom hogy talán még nem kéne de én szeretnék? Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok olyan ronda xdxd bár az orrom egy icipicit nagy♥ de mégsem találok senkit. az osztályom egy selejt máshol meg hol ismerkedjek??? szoktam eljárni de a moziban v. plázában csak nem megyek oda egy helyes fiúhoz hogy:"járnál velem"?? most mit csináljak?? S.O.S.
2011. máj. 16. 17:06
 1/10 tsz-tag ***** válasza:
most konkrét barát kell vagy csak egy fiú aki leápol:D
2011. máj. 16. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
ásd el magad!
2011. máj. 16. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Írj rám!
2011. máj. 16. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:07

szerinted? :D

2011. máj. 16. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:

csajszikám... 14 évesen jobban járnál ,ha a szüleidre hallgatnál és tanulnál. 17 éves korodig bőven ráérsz párt találni magadnak.Hidd el nekem a barát az nem olyan ember aki megtetszik és juj akkor randi...Inkább barátkozzatok össze majd a barátság átalakul szeretetté majd szerelemmé.

20/f

2011. máj. 16. 17:11
 6/10 tsz-tag ***** válasza:
őő hát én már nemtudom mit gondoljak:D:D semmin se lepődök meg...na mind 1, írhatsz nekem is kedves kérdező, és az anyagiakban megeggyezünk :D
2011. máj. 16. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
szerencsétlen süldő
2011. máj. 16. 17:36
 8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha korod ellenére ennyire vágysze egy párkapcsolatba, látogass el a legközelebbi diszkóba. Manapság ott már csak tizenéveseket találni, biztosan akad számodra is egy.
2011. máj. 16. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
az utcasarok se rossz hely, vagy a piroslámpás negyed. ott 100%, hogy találsz
2011. máj. 16. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:

írtam levelet is, de ide is leírom:)

szerintem bárhol találhatsz helyes fiúkat. ha egy megtetszik, szimpatikusnak tűnik, akkor menj oda és pl. kérdezd meg, hol lehet fagyit kapni, vagy valami hasonló...ha elmagyarázta hol,akkor kérdd meg, hogy kísérjen el oda, mert így nem nagyon tudod elképzelni hol van. út közben beszélgettek: kérdezd meg, hogy hívják, hány éves, hol lakik, stb... ezek után otthon bejelölheted egy közösségi portálon, és ott tudtok ismerkedni, beszélgetni.

(szinte ugyanez van a levélben, talán egy kicsit részletesebben..(: remélem segítettem!)

2011. máj. 16. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!