Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most akkor mit is akarhat? . Fontos
Szijasztok!
Van egy srác akit pár hete ismerek elég jól kijövünk egymással már a legelején meg volt a kölcsönös szimpátia..közös téma...eltudtunk/tudunk hülyéskedni. Barátként gondoltam rá, de múlt hét szombaton valamilyen szinten közelebb kerültünk egymáshoz és akkor döbbentem rá,hogy igen nekem nagyon is bejön kezdek rájönni,hogy ezt az érzést el akartam fojtani magamban hisz úgy gondoltam/gondolom ha akarna sokkal jobb csajt is találna mint én .
Az este vége fele konkrétan úgy nézett ki a dolog mintha együtt lennék.
Aztán most hétvégén ő is abban a buliban volt, ahol én is és kint beszélgettünk kicsit , de semmit nem hozott fel.
Aztán kapott egy telefon hívást és akaratlanul meghallottam, amikor a barátnőm kérdezi tőle, hogy van-e barátnője és ő azt felelte nincsen csak az ex barátnőjével mennek valahova,hogy most többen vagy kettesben azt nem tudom :/ és mondta,hogy néha el szoktak menni együtt akárhova és mondanom se kell kicsit szarul esett és most össze vagyok zavarodva nem értek semmit,hogy akkor most mit is akar tőlem vagy nem is akar tőlem semmit?:/ Mi a véleményetek ??
20/L
Tehát nincs barátnője...
A barátnőd nyilván hajt rá...
Lehet csak kicsit félős és azért nem lett semmi. Te is kezdeményezhetsz.. meghívod valahova vagy tudmisén
értem és köszönöm a válaszokat:)
várom még a véleményeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!