Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy fiú tali végén kezet fog egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Hagyományos kézfogás.
2011. máj. 15. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
mert félénk, vagy mert egy herceggel állsz szemben aki illedelmes és jófiú és holnap hintót küld érted!
2011. máj. 15. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:

én is volt már, h megfogtam a kezét, de adtam rá puszit is

: )

de normális kézfogás?:|:|:O

nemtom mit jelenthet,kérdezd meg töle:O

18f

2011. máj. 15. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
:O Ilyenről még nem hallottam:O
2011. máj. 15. 20:47
 4/10 hümi ***** válasza:
hát ez vicces :D és semmi puszi aztán? így elég érdekes :D
2011. máj. 15. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
érezni akarja a "közelségét" mégegyszer azon a napon,vagy akármin utoljára,szerintem
2011. máj. 15. 21:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Hmmmmmmmmm........érdekes.
2011. máj. 15. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem ez nagyon hivatalos... Ráadásul csak akkor illik egy nővel kezet fogni, ha a nő nyújtja.

Én biztos hagynám a fenébe azt a srácot, aki randi (az volt?) végén kezet fog velem... Tárgyalások után fogok kezet az üzleti partnerrel, de van olyan régimódi ügyfelem, aki kézcsókkal köszön el.

23L

2011. máj. 16. 11:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem randi volt igazából,csak azért taliztunk,hogy segítek neki tanulni.....Végülis beszélgetés közben arra is terelődött a szó,hogy táncolnánk-e,meg főz nekem,vásárolgassunk együtt,utána meg levélben becézgetett, szépség meg ilyenek...SZóval nem tudom miért fogott kezet?
2011. máj. 16. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:

11:25-ös vagyok. Hány évesek vagytok?

Lehet, hogy zavarban volt, vagy nem tudom...

2011. máj. 16. 13:21
 10/10 anonim válasza:
Nem mert megpuszilni vagy megölelni, kicsit félénk fiú lehet( személyesen nehezebb, mint a gépen keresztül), így a kézfogással szerette volna érezni a közelségedet. Talán csak arra vár, hogy kimutasd: kedveled.:)
2011. máj. 16. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!