Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fog kezet egy fiú a lánnyal a találkozó végén?
Szia!
Vannak bizonyos dolgok amik ember függő, mint pl írták itt, h diplomatikus stb.
Még régen a kézfogás arra szolgált, hogy megnézzik, van-e az "ellenfélnél" fegyver. Most már csak egy tisztelet. Én is szoktam beszélgetni az osztálytársaimmal, igen lányokkal és mégsem úgy kezdem a napot, h lecsókolom őket. Párral pl olyan szinten vagyunk barátok, hogy pacsit szoktunk adni egymásnak. De nem szoktam puszit adni. Azt inkább a barátnőmnek két csók között :p
Ha pl a barátod bemutatja a bnőjét biztos nem puszit adsz neki, hanem kezet fogtok. Előszőr láttad, akkor tudtad meg a nevét. Nem egyből puszit adni. Tiszteled, s majd ha kicsit jobban megismered jöhet a puszi is
Ha először találkoztatok, akkor tényleg jobb a kézfogás, később jöhet a puszi.
Külföldön jártam úgy, hogy puszit akartam adni valakinek, ő meg csak egy ölelésre volt felkészülve és nagyon meglepődött, szóval valahol meg az a divat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!