Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt választjam?
Tehát júniusba szeretnénk járni egy lánnyal,a gond az hogy 2 tetszik nekem.Mind a 2 lány más-más!
AZ ELSO- a facebookon tobb mint 700 ismerose van minndenap fényképzi magát,egyszer találkoztunk de valahogy nem tetszett a viselkedése nagyon plázapi..a volt mert elkezdett egy uzletbe hisztizni,egyébként meg gyonyoru csaj,divatosan öltözik,félek hogy nála nem lenne esélyem ha ot akarnám.
A MáSIk- nem nagyon ismerem,egyszeru lány,van néhány ellentétt köztunk de sok a közös,nekem tetszik amióta megláttam.
Egyébként meg nem csak szexre kell hanem szerelemre is akit bármikor átölelhettek,jól érezem vele magam...stb
17/F
földim vagy bratye.. de én mégis tudok helyesen írni...
szerintem ebben a helyzetben kellene egy 3. lány, aki mindenben a tokéletes.. nemcsak "tetszik", hanem tobbet is érzel iránta. ja és semmiképpen ne legyen a személyisége taszító
én csak véleményt kérdeztem,de majd megoldom nem fogok júniusig várni,és lehethogy az elsot választom hátha osszejovunk..?
Már bánom hogy a GYIK kérdeztem ekkora hulyeséget,a problémák is azért vannak hogy saját magunk oldjuk meg akkor megoldom ezt is!!
Az elsővel csak a baj lenne, higgy nekem.
Gondolod hogy csak a baj lenne,a másikkal jobban kijonnénk?
Mi honnan a fenéből tudhatnánk, hogy te kivel jönnél ki jól? :D
Most meg azt mondod, hogy az elsőt választod. A kérdésben még minden létező rosszat leírtál róla, ami miatt egy csajt messziről kerülni érdemes. Tök ésszerűtlen a gondolkodásod. Most akkor kedveled az elsőt vagy idegesít?
teljesen eggyértelmű hogya második esetet válaszd mer neki van belső tartalma!!!!!
az első az csak egy pénz mágnes sermmi más
és jól látod tényleg nem csak a seX a fontos!!
sok sikert hozzá!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!