Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lányt választjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt választjam?

Figyelt kérdés

Tehát júniusba szeretnénk járni egy lánnyal,a gond az hogy 2 tetszik nekem.Mind a 2 lány más-más!

AZ ELSO- a facebookon tobb mint 700 ismerose van minndenap fényképzi magát,egyszer találkoztunk de valahogy nem tetszett a viselkedése nagyon plázapi..a volt mert elkezdett egy uzletbe hisztizni,egyébként meg gyonyoru csaj,divatosan öltözik,félek hogy nála nem lenne esélyem ha ot akarnám.

A MáSIk- nem nagyon ismerem,egyszeru lány,van néhány ellentétt köztunk de sok a közös,nekem tetszik amióta megláttam.

Egyébként meg nem csak szexre kell hanem szerelemre is akit bármikor átölelhettek,jól érezem vele magam...stb

17/F

2011. máj. 14. 00:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

földim vagy bratye.. de én mégis tudok helyesen írni...

szerintem ebben a helyzetben kellene egy 3. lány, aki mindenben a tokéletes.. nemcsak "tetszik", hanem tobbet is érzel iránta. ja és semmiképpen ne legyen a személyisége taszító

2011. máj. 14. 01:17
 12/23 A kérdező kommentje:

én csak véleményt kérdeztem,de majd megoldom nem fogok júniusig várni,és lehethogy az elsot választom hátha osszejovunk..?

Már bánom hogy a GYIK kérdeztem ekkora hulyeséget,a problémák is azért vannak hogy saját magunk oldjuk meg akkor megoldom ezt is!!

2011. máj. 14. 01:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre a nem szót. Akkor nem szóltam... :)
2011. máj. 14. 01:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a MáSIkat! Az elsővel csak a baj lenne, higgy nekem.
2011. máj. 14. 01:27
 15/23 anonim ***** válasza:
Szokás szerint azt, amelyik jobb palacsintát süt.
2011. máj. 14. 01:31
 16/23 A kérdező kommentje:

Az elsővel csak a baj lenne, higgy nekem.

Gondolod hogy csak a baj lenne,a másikkal jobban kijonnénk?

2011. máj. 14. 01:48
 17/23 anonim ***** válasza:
öcsém! hallom a tájszólásodat az írásodon át
2011. máj. 14. 01:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Mi honnan a fenéből tudhatnánk, hogy te kivel jönnél ki jól? :D

Most meg azt mondod, hogy az elsőt választod. A kérdésben még minden létező rosszat leírtál róla, ami miatt egy csajt messziről kerülni érdemes. Tök ésszerűtlen a gondolkodásod. Most akkor kedveled az elsőt vagy idegesít?

2011. máj. 14. 03:02
 19/23 jin ***** válasza:

teljesen eggyértelmű hogya második esetet válaszd mer neki van belső tartalma!!!!!

az első az csak egy pénz mágnes sermmi más

és jól látod tényleg nem csak a seX a fontos!!

sok sikert hozzá!!!!

2011. máj. 14. 11:27
 20/23 hümi ***** válasza:
na az ilyen srácokat nem bírom.. hogy 2lány között gondolkoznak "jaaj melyik is lenne jó hozzám, de az 1ik olyan a másik meg ilyen..." először is honnan veszed, hogy bejössz nekik?! :D meg ha valakivel járni szeretnék nem csak a külsőségeket nézem meg hány ismerőse van FB-n.. meg mi az hogy eltervezed, h júniusba szeretnél járni egy lánnyal?! ha júliusra jön ki a lépés akkor már valamit lekéstél? na mind1.. a kérdésedre válaszolva akkor a 2. csajt, mert az "egyszerű" lányokat is észre kell venni
2011. máj. 14. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!